blog placeholder

Als eerste moet je je natuurlijk realiseren dat je helemaal niets moet denken. Ik heb me verdiept in Niburu en ik zal mijn ervaring met Niburu delen.

Website vernoemd naar verzonnen planeet

Niburu is een verzonnen planeet en de website is naar die planeet vernoemd, het bestaan van de planeet wordt door de hele weldenkende wetenschappelijke wereld ontkent.

Wie zijn ze en wat doen ze?

Niburu is een website die heel erg actief bezig is met het uitbrengen van nieuws dat je in de normale media niet hoort. Ze zitten met hun neus bovenop alles dat belangrijk is en niet over wordt gesproken.

De mexicaanse golf ramp, chemtrails, straling, corrupte overheden en soortgelijke onderwerpen staat de website helemaal vol mee.

Ze houden diverse zogeheten Disclosure Tours rond de wereld waarin ze proberen te bewijzen dat buitenaards leven allang gevonden is, bevestigd is en een onderdeel is van onze maatschappij waar op een hele slimme manier niets over gezegd wordt.

De ufologie van Niburu aanhangers wordt gedreven door de overtuiging dat meerdere mensen op deze planeet, waaronder mensen van Niburu actief contact hebben met wezens van andere werelden en dat er binnen nu en zeer korte tijd voor het eerst in de hele wereld contact zal zijn. Veel mensen denken dat er overal buitenaards contact om ons heen is en dat het over zeer korte tijd niet meer mogelijk is om dat te ontkennen, vooral met 2012 in zicht.

2012

De overtuiging dat 2012 het jaar is waarop alles gaat veranderen lees je ook veel over, ze zijn niet van mening dat de wereld vergaat op die datum.

Spirituele ontwikkeling

Een belangrijk onderdeel van de website van Niburu is de spirituele groei van mensen. Er is een lading artikelen te vinden over hoe je in contact komt met jezelf, wat betekent dat je leert om niet meer boos te worden en bijvoorbeeld je innerlijke zelf ontwikkelt. Je kan hierbij ook denken aan manieren om ervoor te zorgen dat je opgewekt en gemotiveerder de dag doorbrengt.

Bewust ondernemen en andere workshops

De mensen van Niburu hebben een visie. Die visie houdt in dat iedereen zich moet inzetten voor een betere wereld. Er worden workshops gegeven over diverse manieren om je leven te verbeteren, je kan ook een nieuwe visie ontdekken door te lezen over het bewust ondernemen. Steeds meer bedrijven lijken deze mentaliteit te willen steunen. Je moet je helemaal niet voorstellen dat je als een gek gaat proberen de wereldhonger op te lossen maar je kan beter denken aan duurzame oplossingen en menselijk contact.

Eigen mening

De feiten die Niburu noemt over onze (tevens vallende) corrupte negering zijn niet niet te weerleggen en wat dat betreft moedig ik aan wat ze doen.

Ik ben een voorstander van spirituele groei maar je moet je voorstellen dat ik het idee van een buitenaardse intergalactische federatie met contactpersonen op aarde best wel wil aannemen, wanneer daar ook maar een kruimeltje aan bewijs voor geleverd wordt.

Dat is tot nu toe nog nooit gebeurd. Dat kan natuurlijk komen omdat ze boze krachten ze tegenhouden maar het kan ook zijn dat het niet waar is en dat klinkt minstens zo aannemelijk.