blog placeholder

www.vergelijk.nl is eigendom van het bedrijf vergelijk.nl B.V. Het bedrijf vergelijk.nl B.V. is in het jaar 2000 de website www.vergelijk.nl begonnen. Het bedrijf vergelijk.nl B.V. heeft geen commerciële belangen in welke internet winkel of handel dan ook. Omgekeerd geldt ook dat er geen enkele internet winkel of handel enig financieel belang heeft in www.vergelijk.nl. Daardoor kan vergelijk.nl B.V.  met de website www.vergelijk.nl haar doelstelling verwezenlijken. De doelstelling van vergelijk.nl B.V. is zo neutraal mogelijk producten, prijzen en aanbieders te vergelijken. Het is daarom ook op geen enkele manier mogelijk om als bedrijf een betere beoordeling te kopen op www.vergelijk.nl.

Werkwijze

www.vergelijk.nl verzameld continu alle prijzen van producten en diensten op internet. De verzamelde prijzen data inclusief portokosten en levertijden worden continu opgeslagen in een internet database. Deze internet database kan vervolgens door iedereen gratis worden geraadpleegd via www.vergelijk.nl. Via de zoekfunctie krijg je alle aanbieders van het door jou gezochte product op een rijtje op de resultaten pagina. Vervolgens kun je zelf de aanbieders met elkaar vergelijken en een aanbieder uitkiezen waar je het product wilt bestellen.

Aansprakelijkheid

Als je hebt gekozen welke aanbieder of winkel de beste voor je is kom je, door de op de www.vergelijk.nl weergegeven link te klikken, op de website van de betreffende aanbieder. Hier houdt de service en de verantwoordelijkheid van www.vergelijk.nl op en ga je bij een eventuele aankoop een koopovereenkomst aan met de aanbieder. www.vergelijk.nl houdt natuurijk de kwaliteit en betrouwbaarheid continu in de gaten, maar wij ze geven geen garantie op de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de leverancier.

Doelstelling www.vergelijk.nl

www.vergelijk.nl heeft als doelstelling om je te helpen bij het bepalen van de voor jouw beste leverancier voor het door jouw gezochte product. Daar het continu onafhankelijk vergelijken van een zo compleet mogelijk aanbod van online aanbieders, prijzen en producten vergroot www.vergelijk.nl de transparantie van het online winkelen.

Rubrieken

www.vergelijk.nl verzorgd de objectieve beschikbaarheidstelling van de verzamelde prijzen data inclusief portokosten en levertijden van beeld & geluid producten, huishoudelijke producten, camera’s, computer’s, entertainment producten, telefonie producten, internet producten, financiële producten, huis & tuin producten, schoonheidsproducten, gezondheids producten, reizen en baby & kinder mode. Naast Nederland is vergelijk.nl  ook actief in België, Finland en Frankrijk. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht. Bij de contactinformatie tref je het adres en de overige gegevens aan.

Conclusie

Met www.vergelijk.nl heb je dus een handig hulpmiddel om een keuze te kunnen maken waar en voor welke prijs je een artikel kunt kopen. Natuurlijk is het altijd verstandig om ook op een andere product vergelijkings website te kijken wat die voor aanbieders geeft voor het betreffende product. Een andere betrouwbare product vergelijkings website is bijvooebeeld www.kieskeurig.nl. Op www.kieskeurig.nl.kun je ook nog reviews lezen over de betreffende producten.De reviews worden geschreven door willekeurige mensen die toevallig zin hebben om over een product te schrijven. Hun mening is echter niet echt wetenschappelijk onderbouwt. De product tests van kieskeurig.nl zijn dan ook niet meer dan een indicatie van de tevredenheid van een aantal gebruikers.