blog placeholder

Wat doe je als je relatie voorbij is, je hebt samengewoond en je staat er weer helemaal weer alleen voor?

Juist dan ga je uit! Maar waar moet je nog naar toe als 30 plusser? In de meeste tenten in Den Bosch lopen immers inmiddels voor ons ‘kinderen’ rond! Ik ga de komende tijd eens goed rond kijken in het uitgaansleven en jullie op de hoogte houden van mijn ervaringen. Wie weet komen er goede suggesties en krijgen jullie leuke verhalen.

Afgelopen weekend wilde ik eens flink op stap. Ik heb de behoefte om mijn ex van me af te spoelen door er op los te flirten en wie weet meer. Dus ik met vrienden naar het festival Boulevard in Den Bosch. Maar ja het lijkt wel als je zoekt naar iemand die kisseble is, dat deze dan maar niet in je omgeving opduikt. Is dat een soort wet of zo? Als je ergens op zit te wachten dan komt het er maar niet van. Als je dan juist je weer met allerlei andere dingen bezig houdt op positieve wijze, dan komt alles je aanwaaien.

Door het (slechte weer) en matige muziek zijn we maar naar een kroeg gegaan. Mijn favoriete plek is een klein retro tentje compleet met wazig behang, discoballen en heerlijke ‘foute’ muziek. Ze draaien er seventies, eighties en nineties muziek en achterin hebben ze een flatscreen hangen waar ze oude videoclips op laten zien. Helaas is het er op zaterdag heel erg druk, de vrijdag heeft dan ook mijn voorkeur. Eenmaal binnen lekker drinken dansen en kletsen. Dan ineens staat er toch een leuke vent naast me. Vol goede moed start ik na veelvuldig oogcontact een gesprek:

ik: Hoi, kom je hier vaker?

hij: Nee ik ga eigenlijk nooit uit. 

Ik: Hoe komt dat dan? 

Hij: Druk met zijn werk en moet ook wel eens naar het buitenland……. 

Ik hoor hem door alle het lawaai een hoop vertellen maar kan niet goed mijn gedachten er bij houden. Op het moment dat hij klaar was keek hij mij vragend aan. Verdorie wat deed hij nou eigenlijk? 

Ik vertel hem wat ik voor werk doe, en vraag; wat is jou naam eigenlijk? 

Hij: Nou, dat is cliché! Dat is toch helemaal niet belangrijk? 

Ik voelde me aardig gepikeerd en reageerde als volgt: nou ja! Het is toch heel normaal dat je wil weten hoe degene heet met wie je staat te praten? 

Hij: Ja, dan weet je mijn naam maar dan weet je nog niet hoe ik als persoon ben.

Ik begin me behoorlijk te vervelen bij deze jongeman! Ik beantwoorde zijn vraag als volgt: Dat lukt ook niet in één avond toch? Ook vraag ik hem of hij al lang vrijgezel is. 

Hij: Ja, ik ben nu twee jaar vrijgezel, mijn laatste relatie is niet helemaal lekker gelopen. Daarna heb ik nog wel iemand gehad, maar dat was ook niets en nu ben ik best wantrouwend geworden.

Nou daar scoor je geen punten mee dacht ik. Ook wist ik niet zo gauw hoe ik daar nu op moest reageren. Het enige wat ik kon bedenken was: Wat vervelend voor je! En : nou ik euh… ga weer even dansen doei! 

Hij: …….. ik hoorde hem al niet meer. 

Hierna werd de kroeg voller en voller en had ik er genoeg van. Dus naar de taxi en op naar het volgende avontuur!

  Groetjes 30+