blog placeholder

Dit is het verhaal over mijn inwonende schuldenaar Dennis. Elke week zal ik het up to date houden met de nieuwste gebeurtenissen. het is een work in progress, dus even geduld alsjeblieft.

Het begin

Goed als ik probeer te zijn zeg ik ja. Dit lijkt me wel ok. Ook al verklaren de buren me voor gek, ik ben vastbesloten om Dennis te helpen. Dennis heeft ruzie met zijn vrouw die hij nu 4 jaar kent en waarmee hij een zoontje heeft. Nu had ik natuurlijk met mijn stomme kop aangeboden om hem te helpen. Tis ook wel een beetje mijn eigen schuld… Hij wil graag voor een tijdje op onze zolderkamer logeren. Op zich geen probleem, alleen je hebt geen privacy meer.

Ik ben een jonge man van 25 jaren oud en ik woon samen met Suus. Suus, of Suzanne, is mijn wederhelft. Zij is mijn grote liefde. Sommige mensen vinden dat ik onder de plak zit, maar dat is helemaal niet zo. We beslissen alles samen. Ik hou echt heel veel van haar. Ik heb wel een aantal relaties gehad voor haar, maar dit is echt anders. Het is nu al weer bijna 2 jaar geleden dat ik haar voor het eerst tegen kwam op een camping in België, maar het gevoel is nog steeds even sterk. Ondanks dat ik fouten heb gemaakt en af en toe echt een lul kan zijn en ongelofelijk uit me slof kan gaan om kleine dingen is ze nog bij me. Ow wat hou ik van die meid! Ik ben een jongen die niet houd van liegen en ook zeker niet van dingen die je beloofd niet waarmaken. Beloof het dat niet! Ik heb voor dat ik met Suus was veel dingen gedaan waar ik niet trots op ben. Maar daar komen we later wel weer op terug.

Ik heb een hobby die erg veel geld kost helaas. Chevrolet auto’s. Ik koop een oude die er niet echt best uit ziet en knap m op. Als hij klaar is verkoop ik m weer. Het is al weer de vijfde die ik nu heb. Als ik ook maar even tijd heb ben ik er mee bezig. En het begint al steeds meer te lijken op wat ik in gedachten had.

Dennis loopt op me af en blijft een beetje doelloos staan te kijken naar hoe ik het zijpaneel van mijn auto sta te schuren en te spuiten. Ik kijk m aan en zeg: ‘’Doe ik het goed meneer de opzichter?’’ ‘’Ja hoor. Denk ik”zegt Dennis. ‘’Nu ik je toch spreek, mag ik je iets vragen?’’ zonder op antwoord te wachten gaat hij verder: ‘’Weet je nog dat je van de week aanbood dat als ik iets nodig had dat ik het maar moest vragen? Ik wil je eigenlijk vragen of dat ik een tijdje bij jou op zolder kan slapen.”” Ik zeg: ‘’Dennis, je mag van mij wel op de zolder, maar dat moet je eerst aan Suus vragen.’’ ‘’Ja dat is goed’’ zegt Dennis. ‘’ Zal ik doen.’’ ‘’Ok’’ zeg ik terwijl ik denk: dat gaat je geld kosten vriend… Terwijl hij bij me weg loopt roep ik de kinderen er nog maar eens bij om met me te voetballen.

morgen weer verder….