blog placeholder

Wil je een dating profiel, waarbij vrouwen jou als eerst iets schrijven. Of zonder nadenken op je reageren? Dan moet je zeker niet doen wat de meeste mannen wel doen, lees dit artikel en herschrijf je dating profiel!

Je datingleven verbeteren door je in te schrijven op een dating site, steeds meer mannen doen dat.

 

Jij waarschijnlijk ook anders zou je dit artikel niet lezen 😉 Nadat je je hebt aangemeld moet je een dating profiel schrijven iets wat erg lastig is. Hoe kan jij iets goeds neerzetten zonder arrogant over te komen maar waarbij jij jezelf niet omlaag haalt.

 

Deze mindset verpest je kansen, de eerste dag schrijf je een paar dating berichten en dan kan het wachten beginnen, om dan na drie dagen nog steeds een lege inbox te hebben. Je bezoekt nog is een keer de profielen van de dames die jij benadert hebt en ziet dat het overgrote deel al online is geweest.

 

Grote kans dat je postvak leeg blijft, althans dat was bij mij het geval. Het duurde een tijdje voor ik echt reacties wist te krijgen. Een eerste stap die ik zette was het herschrijven van m’n dating profiel.

 Herschrijf je dating profiel

Opnieuw je dating profiel schrijven is een eerste stap naar meer berichten, je profiel is de basis. Vrouwen komen op je profiel wanneer ze de zoekfunctie gebruiken om zelf iemand te benaderen, en anders zal ze die bezoeken na jouw eerste dating bericht aan haar.

Hoe dan ook zij zal je profiel zien, bekijken en lezen jij kan er dan maar beter voor zorgen dat je haar daarmee weet te interesseren.

Toen ik mijn tekst herschreef viel op dat deze wel erg veel leek op de profielen van andere mannen. En dat was niet bij eentje het geval, meerdere dating profielen kwamen deels overeen met mijn profieltekst. Dit is niet wat je wilt, stel je is voor je bent is de supermarkt en van elk type product is er maar één!

 

Zij ziet talloze profielen en de meeste daarvan zijn, saai, voorspelbaar en niet uniek. Dat was mijn tekst ook (en misschien is dat die van jou ook). Om het nog erger te maken, toen ik geen reacties kreeg ging ik meer dating berichten versturen.

 

Wat krijg je dan, je steekt meer tijd in iets wat geen resultaat oplevert dat is een erg slechte situatie om in te zitten.

 

Wat jij moet doen!

 

Bekijk je profiel op de volgende punten, is het interessant om te lezen? Is het een leuke schrijfstijl die je als lezer vasthoudt, is jouw tekst echt origineel wanneer je dit vergelijkt met andere mannen?

 

Begint jouw profieltekst niet met: Ik ben Frank woon in Den Haag, ben 27 jaar mijn hobby’s zijn….

 

Of iets dat er op lijkt? Mooi, jouw dating profiel moet namelijk voor haar interessant zijn om te lezen, zodat jij aantrekkelijk overkomt en zij niet hoeft na te denken of ze iets terug schrijft. Jouw profiel moet ‘verkopen’ hoe leuk en interessant je bent en niet hoeveel jij op iemand anders lijkt