blog placeholder

Ik heb niet zoveel met strings. Het ligt misschien aan mijn leeftijd of het kan zijn dat ik gewoon niet met de tijd mee ga.

Waarom dragen mensen een string?  

Wat is het nut van een string?

 

Eerst onderzoeken wat een string is.

De defenitie van het woord string is volgens computerwoorden .nl:

– Een string is een groep karakters, meestal letters van het alfabet. Een exacte definitie van een string is “een reeks data van het type char, afgesloten door een nulkarakter”.

– Een string voorgesorteerde deelreeks van de te sorteren gegevensverzameling. bron woordenboek.nl

 – Een string is tekenreeks. bron encyclo.nl

 – String betekend damesondergoed, zo hoog uitgesneden dat de billen grotendeels ontbloot zijn en het ondergoed in de bilspleet verdwijnt. Gevonden op alternatiefkostuum.nl

Zoveel betekenissen van de string. Maar ik kende maar een betekenis. Damesondergoed. Ik zie het beeld nog voor me van jonge dames met laag uitgesneden spijkerbroeken die hun zogenaamde walvistaart zittend aan tafel in restaurants en andere gelegenheden toonden. Voordat de string in het algemeen modebeeld terecht kwam werd dit broekje geassocieerd met sletterig. Vooral in mijn omgeving was een dame die een string droeg zonder meer een snol.

Waarom wil ik een artikel over de string schrijven.

Het is gekomen door het volgend waar gebeurd verhaal. Een vrouw vind in de badkamer een string aan de douche kraan hangen terwijl ze er nog nooit een heeft aangehad. Als ze haar partner ermee confronteert zegt hij dat het van hem is. Het was duidelijk een damesstring dus de man kwam er niet mee weg?

Het is nu ook duidelijk geworden dat er ook herenstrings zijn. Een man in een string is nog steeds taboe. Waarom eigenijk?  Misschien omdat je het ondergoed van een man nooit door zijn kleding heen ziet zitten. Waarschijnlijk maken mannen zich daar ook niet zo druk over. Ik denk dat een man een string draagt omdat het sexy staat.

Maar Waarom dragen mensen nou een string? Ik heb het een keer geprobeerd en ik liep heel de dag aan dat ding te trekken. Voor mij dus gewoon een mooie hipster.

Op mijn zoektocht naar het antwoord op de vraag waarom vrouwen een string dragen kwam ik bij verschillende forums terecht. Hier onder volgen een paar uitspraken.

– Ik draag een string omdat in strakke broeken je billen mooi uitkomen.

– Omdat het lekker zit en sexy is.

– Omdat je geen lijntjes in je broek ziet zitten.

– Om af en toe sexy te zijn voor je vriend.

– Als ik een een string boven een broek ziet uitkomen dan vind ik het opwindend.

– Omdat niks lelijker is dan een rand van een onderbroek door je broek heen zien.

– Een string aanhebben voelt vrouwelijk.

Heel veel uiteenlopende uitspraken over de string. Voor mij blijft het een mysterie. Maar respect voor de mensen die het geweldig vinden.

De string heeft voordelen en voordelen.

Voordeel:

Het kleed net af. Geen randen zichtbaar als je een mooie strakke broek aan hebt.

Maar ik vind wel dat een string alleen kan tot maatje 40.

Mensen met grotere maten moeten absoluut normaal ondergoed dragen om zich net af te kleden.

Nadeel:

Nadeel van een string is dat je het altijd hinderlijk in de bilnaad voelt zitten.