blog placeholder

Het Algemeen Dagblad geldt als één van de kwaliteitskranten in Nederland en richt zich in de berichtgeving op het geven van op feiten beruste informatie omtrent onderwerpen als politiek, economie, wetenschap en kunst. Het is de één na grootst betaalde krant van Nederland en heeft een gemiddelde oplage van 570.000 exemplaren per week.

Deze krant verschijnt in tabloidformaat wat het tot een handzaam en gemakkelijke krant maakt om overal mee naar toe te nemen. Het Algemeen Dagblad heeft zich vanaf het begin vrijgehouden van een politieke of religieuze binding, wat ervoor heeft gezorgd dat de krant een gevarieerd publiek heeft, met lezers uit alle lagen van de bevolking. Bovendien is het opvallend dat het grootste gedeelte van dit lezerspubliek een bovenmodaal inkomen hebben. Ook dit draagt bij aan een duidelijk indruk dat dit een krant is die kwaliteit biedt.

 

Algemeen Dagblad abonnement

Wat het Algemeen Dagblad tot een populaire krant maakt, is dat er een uitgebreide sportverslaggeving wordt gedaan en er bovendien volop ruimte is voor het omschrijven van verschillende soorten testen, zoals de AD- oliebollentest. Genoeg redenen om als vaste lezer over te gaan op een Algemeen Dagblad abonnement. Gelukkig zijn er voldoende aanbiedingen die de overstap tot een dergelijk abonnement gemakkelijk en aantrekkelijk maken. Als je nog twijfelde, dan zullen deze aanbiedingen je zeker kunnen overtuigen.

 

Aanbiedingen

Als je op zoek bent naar een aanbieding op een Algemeen Dagblad abonnement, zul je bemerken dat hierin nog veel variatie mogelijk is. Er zijn vaak nieuwe aanbiedingen beschikbaar die ook snel weer veranderen. Het is dan ook zeker verstandig om deze regelmatig in de gaten te houden, zodat je de beste deal voor jezelf kunt vinden. Zo kan het voorkomen dat er proefabonnementen worden gegeven, waarbij je voor een bepaalde periode minder hoeft te betalen. Dit kan zowel gelden voor de reguliere versie van de krant als voor de digitale variant. Ook hierin kun je dus een keuze maken. Als je kiest voor een digitale versie, dan kun je de krant overal waar je wilt, gemakkelijk en herhaaldelijk lezen op je tablet of smartphone. Bij de proefabonnementen kun je zelf bepalen voor welke periode je de krant wilt uitproberen. Veelal krijg je er ook nog een welkomstcadeau bij en kun je ook hierin een keuze maken. Zo wordt het kiezen voor een abonnement op Algemeen Dagblad helemaal aantrekkelijk en is je keuze ongetwijfeld snel gemaakt.