blog placeholder

Bladgroenten

Artisjok

Postelein

Andijvie

Raapstelen

Snijbiet/warmoes

Spinazie

Witlof

Roodlof

Zuring

Sla     

  • Molsla
  • Radicchio
  • Babyleaves
  • Veldsla/ezelsoren
  • Raketsla
  • Frillice

Wortelgewassen

Pastinaak

Rettich

Rammenas

Radijs

Schorseneren

 

Koolsoorten

Bloemkool wit, groen of paars

Romanesco

Broccoli

Boerenkool

Spitskool

Groene kool/savooikool

Rode kool

Witte kool

Zuurkool

 

Stengelgroenten

Venkel

Rabarber

Asperges

  • Blanke asperges
  • Groene asperges

Maïs

Bleekselderij

 

Uigewassen

Lenteui

Banensjalot

Zoete ui

Knoflook

 

Vruchtgewassen

Olijven

Pompoen

Puntpaprika

Avocado

Tomaten

  • Vlees tomaat
  • Trostomaat

 

Peul- en zaadgewassen

Kouseband

Tuinbonen

Sugar snaps

Peultjes

Sperziebonen

Doperwten

Witte bonen

Kapucijners

Limabonen

Flageolet

Linzen

 

Zeegroenten

Lamsoor

Zeekraal

Zeekool

Zeewier