blog placeholder

Velen kunnen het niet ontkennen, liefde moet je onderhouden! De Nederlandse forums staan vol met relatieproblemen! Ik heb hier een aantal tips om je relatie een boost te geven, maar hiermee kun je het ook behouden.

Zorg ervoor dat je er verzorgd uitziet. Dames, stap niet over op die tent-onderbroeken en Heren, hup naar de sportschool. Als je goed voor jezelf zorgt heb je namelijk ook een zelfverzekerde uitstraling. Niemand verwacht dat je een atleet wordt, maar het is wel fijn om een gezond lichaam te hebben en je sexy te blijven voelen.

Onderhoud je vriendschappen. Menig stel krijg de nijging om hun vrienden op afstand te houden. Maar het is hartstikke goed om af en toe apart wat leuks te gaan doen! Ga eens een dagje met eigen vrienden op stap en sluit de dag samen af met een wijntje, wat kaarslicht en deel de verhalen over jullie geweldige dag.

Tijdschrift uit? Wissel hem eens om met die van je partner! Even kijken waar het andere geslacht zich in verdiept. Misschien haal je er nog wel verjaardagideeën uit.

Ga samen een dagje weg. Het hoeft niet duur te zijn. Hier vind je een aantal tips voor een leuk dagje samen onder de 5 euro.

Haal de ouderwetse romantiek in huis! BLOEMEN! Wat mensen (vrouwen) worden o zo vrolijk van bloemen! Kook een vijfgangendiner en geef een massage. De dag van je partner kan niet meer stuk!

Blijf je inzetten voor een pittig liefdesleven, je wilt toch niet dat dat inzakt? Doe research op internet en Dames, lees het boek 50 tinten grijs. http://artikelen.foobie.nl/recensies/50-tinten-grijs/

Jullie zijn speciaal, alleen en samen. Laat het niet gebeuren dat jullie elkaar voor lief nemen. Blijf elkaar waarderen en geniet van jullie romantische momentjes. Ga niet boos slapen en ga nooit van huis zonder een zoen. Praat met elkaar, lach met elkaar en huil met elkaar. Geloof in elkaar, geloof in je soulmate!