blog placeholder

Tips voor pure romantiek

Kun je wel wat romantiek gebruiken in deze donkere en koude tijd? Deze warme tips helpen je de winter door! De winter heeft zijn charme en brengt een hoop gezelligheid met zich mee, boek bijvoorbeeld een weekendje in Winterbergen, bezoek een dag het mooie Amsterdam of boek een hotelkamer met bubbelbad.. Gegarandeerd succes!

Winterdip

Velen krijgen er ieder jaar weer mee te maken, een winterdip. Om dit te voorkomen is de nodige romantiek nodig, romantiek verbreekt de sleur en houdt daarmee de relatie spannend (en ook niet onbelangrijk; het zorgt voor een energieboost en dat kunnen we wel gebruiken in deze tijd!). Er zijn talloze therapieen waarvan wordt beweert dat ze een winterdip doen verdwijnen maar deze zijn vaak kostbaar en waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Met deze tips en enige motivatie gaan we de winterdip te lijf!

Sneeuwpret

Skieen, snowboarden, een romantische wandeling door de sneeuw of een sneeuwballengevecht? It is all up to you! Je kunt ervoor kiezen om een weekje op wintersport te gaan of een weekendje naar Winterberg in Duitsland te gaan (voor beginners) maar dit is niet voor iedereen weggelegd. Kies er dan voor om een dagje naar de kunstsneeuwbaan Bottrot in Duitsland te gaan. Hier kun je voor een kleine €30 een hele dag genieten van de sneeuw inclusief eten en drinken!

Ontbijt op bed

Op een regenachtige en koude winterdag is er niets lekkerder dan de hele dag samen met je geliefde in bed te blijven liggen. Verras je partner, om het nog romantischer te maken, met een heerlijk ontbijt op bed. Een romantische touches aan het ontbijt kun je heel makkelijk geven door bijvoorbeeld een briefje op het dienblad te verstoppen, door brood in hartjes figuurtjes uit te snijden of teken op een gekookt ei ‘I Love you’. Laat je fantasie in ieder geval gaan! Tenslotte kunnen jullie deze verrassing alfsuiten met een heerlijke knuffel…

Strandwandeling

Ga de uitdaging eens aan en maak een strandwandeling op een onstuimige dag! Een heerlijke wandeling over het strand terwijl de wind zo hard waait dat jullie beiden niet meer rechtop kunnen staan, niets is aan het eind van deze wandeling is zo aangenaam als een lekker kopje warme chocolademelk een cappucino of een kruidige thee. Geniet van de natuur en van elkaar om vervolgens bij thuiskomst een heerlijk warm bad vol te laten lopen (natuurlijk kan tijdens het badderen een fles champagne niet ontbreken!).

Eikels zoeken

Ook in de wintermaanden kan het bos ontzettend mooi en romantisch zijn. Ook nu zijn er nog genoeg dennenappels en eikels te vinden. Maak er een spel van, wie vindt er de meeste?

P.S. neem de hond mee!

Indoor picknick

Het is nu helaas geen weer om buiten in het gras een romantisch te picknicken. Wees creatief en zorg voor een romantisch picknick binnenshuis. Haal de natuur van buiten naar binnen en steek, als dat mogelijk is, de openhaard aan. Leg wat kussens en kleden op de grond en steek daaromheen nog wat kaarsen aan. Haal in de supermarkt wat romantische ingredienten zoals olijven, aardbeiden met slagroom, druiven en chocolademousse om elkaar steeds wat lekkers te kunnen voeren.

Kerstboom optuigen

Voor één is dit een hel en de ander kijkt hier al weken naar uit, het optuigen van de kerstboom. Zijn jullie een stel dat naar het optuigen van de kerstboom uitkijkt? Tuig hem dan samen op en maak er een klein feestje van. Zorg ervoor dat alles binnen handbereik is (zoals haakjes om de kerstballen aan de te handen en dat het snoer van de verlichting niet in de knoop zit) om kleine irritaties te voorkomen. Verstop voor je partner een briefje of klein cadeautje in de piek en vertel hem/haar tijddens Kerst dat er nog een kleine verrassing is die je hebt verstopt tijdens het optuigen!