blog placeholder

Het getal 9 staat voor de leraar. Eigenschappen zijn humanitair, tolerant en sympathiek. Dit is gerelateerd aan zaken als humanitaire daden, het geven, onbaatzuchtigheid, verplichtingen en creatieve uitingen. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de negende, 18e en de 27e van de maand.

Geboortedag: 9e

Je bent ruimdenkend, idealistisch en medelevend. Je bent ook creatief. Je moet het leven echt goed proberen te begrijpen om echt iets groots te kunnen doen voor de maatschappij. Je zult een grote sociale rol vervullen die een mengsel van de praktische en van de humanitaire zal vereisen. Jouw uitdaging is een plaats voor jezelf te vinden die vrij direct een voordeel heeft aan anderen. Hoe meer je van dienst zult zijn voor de mensheid, hoe meer persoonlijke vervulling je zult beleven, van het materiële tot het spirituële. Kinderen die geboren zijn op de negende dag van de maand nemen de tijd om een beroep te kiezen die bij hen past. Je bent sociaal gericht en je bezit charme. Mensen bewonderen jou. Je leeft met allerlei mensen mee. Je uit je gevoelens goed maar kunt soms een beetje dramatisch zijn. Je hebt veel belangstelling voor filosofie en metafysica. Je moet niet te aanhankelijk zijn.

 

Geboortedag: 18e

Je bent een geboren leider en een efficiënte manager die geschikt is om anderen te organiseren en te inspireren.  Je bent vooral geïnteresseerd op het gebied van politiek, godsdienst, kunst, en wet. Je bent creatief en hebt een uitstekend inzicht van mensen. Je bent ruimdenkend en zou op verscheidene gebieden, in het bijzonder kunst, moeten worden opgeleid. Je leeft mee met allerlei mensen. Je hebt de behoefte om iets groots en goeds te doen voor je gemeenschap en voor de mensheid in het algemeen. Dit is waar jouw diepste tevredenheid, met het uitvoeren van één of andere taak ligt, die aan anderen ten goede zal komen. Je uit jouw gevoelens goed maar je kunt af en toe een beetje dramatisch zijn. Jouw uitdaging is om goedkeuring en vergeving te leren. Je hebt soms de neiging om jezelf te offeren. Je moet proberen niet te aanhankelijk te zijn. Het gedachte om wraak te nemen zal je los moeten laten. Je moet jouw geestelijke en filosofische vooruitzichten in alle kwesties aanwenden.

 

Geboortedag: 27e

Iemand die geboren is op de 27e van de maand staat voor iemand die onbaatzuchtig en filantropische belangen heeft. Je kunt zeker goed samenwerken met andere mensen maar tegelijkertijd moet je ook de tijd hebben voor jezejd door rust en meditatie. Je bent creatief en hebt een uitstekend inzicht van mensen. Er is een zeer humanistische en filantropische benadering in vrijwel alle dingen die je doet. Je bent ruimdenkend, verdraagzaam, grootmoedig en kunt soms zeer behulpzaam zijn. Je bent het type van een persoon die overtuiging eerder dan kracht gebruikt om jouw doelstellingen te bereiken. Je bent zeer gevoelig voor andermans behoeften en in vriendschappen geef je heel veel zonder een hoge verwachting dat je veel terug zou krijgen. Je bent service-gricht en dat kan dan ook wel eens je beroep kunnen zijn. Hoe meer je doet voor anderen, hoe groter je persoonlijke vervulling is op het gebied van het materiële en het spirituële.