blog placeholder

Het getal 8 staat voor de beheerder. Eigenschappen zijn ambitieus, sterk en materialistisch. Dit is gerelateerd aan zaken als praktische ondernemingen, richten op status, macht en materialistische doelen. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de achtste, zeventiende en de 26e van de maand.

Geboortedag: 8e

Je hebt een talent voor zaken en kan goed omgaan met je financiële zaken. Jouw benadering voor zaken is origineel, creatief en gedurfd. Je hebt een goed oordeel en hebt de vrijheid nodig om het uit te oefenen. Het is raadzaam om vennootschappen zo veel mogelijk te vermijden. Je bent voornamelijk strijdlustig en partnerschappen, vooral wanneer er een sprake is van een evenwichtige machtsverdeling, kunnen je leiden om je over te geven aan intriges en manipulatie. Je bent efficiënt en kunt grote projecten goed uitvoeren. Als jij reeds jouw afdeling of eigen zaken niet leidt, bent u bestemd voor zo’n positie. De leiding nemen is jouw talent. Op dezelfde manier heb je een groot talent voor organisatie. Je kunt grote groepen mensen beheren en leiden volgens jouw visies. Je bent realistisch, zelfverzekerd, praktisch, ambitieus en doelgericht. Anderen respecteren jou en jouw oordeel. Je geniet van een uitdaging. Jouw houding ten opzichte van de moeilijkheden in het leven zal het verschil tussen succes en mislukking uitmaken.

 

Geboortedag: 17e

Je bent ambitieus en bezit uitstekende zakelijke en financiële instincten. Jij bent onafhankelijk. Je hebt de talent om het grotere beeld te zien en hoe allerlei details een rol spelen in een bepaalde kwestie. Je bent efficiënt en kunt grote projecten goed uitvoeren. Jouw uitdaging is dat je niet te zelfverzekerd staat tegenover je oordeel en je macht tot het punt dat je niet meer openstaat voor andermans ideeën. Je bent zelfverzekerd en stelt hoge eisen aan jezelf. De verwachtingen van anderen zullen jou tot een gedreven persoon maken. Je gat dramatisch om met geld. Je hebt een behoefte aan status en je kunt soms wel een opschepper zijn. Waar het ook om gaat, je hebt een grote droom. Je zult niet tevreden zijn totdat je oets groots heb gedaan. Vermijd bazig en bezitterig te worden in alles dat je doet. Er zit een gevoelige karakter in je maar waarschijnlijk wordt het meer onderdrukt.

 

Geboortedag: 26e

Je weet hoe je met geld moet omgaan en je hebt een talent voor zaken. Jouw benadering voor zaken is origineel, creatief en durvend. Je bent een goede manager en een organisator. Je hebt een gift voor het zien van de ‘bigger picture’ maar je kunt soms de details negeren. Jij bent efficiënt en kunt grote projecten, ondernemingen, of zaken goed uitvoeren. Jouw uitdaging is een evenwicht tussen uw materiële doelstellingen en fundamentele menselijke kwaliteiten van begrip, medeleven en liefde te handhaven. Het bedrijfsleven kan jou ertoe bewegen ongevoelig en afgemat tegenover anderen te staan. Je kunt zeer diplomatiek en tactvol zijn. Je hebt de voorkeur om dingen uit te voeren met overtuiging dan met kracht. Je bent betrouwbaar en stelt hoge eisen aan jezelf. Mensen zien jou soms als opschepperig. Je bent trots op alles wat je bezit. Je moet oppassen dat je soms niet ontmoedigd wordt. Je bezit wilskracht en moed om alles door te staan. Je hebt ook soms moeite om het verleden los te laten. Je bent ook bereid om anderen te helpen tijdens moeilijkheden.