blog placeholder

Het getal 7 staat voor iemand die diep (na)denkt. Eigenschappen zijn wijs, intuïtief en introspectief. Dit is gerelateerd aan zaken als analyse, begrip, kennis, zelfbewustwording, studie en meditatie. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de zevende, zestiende en de 25e van de maand.

Geboortedag: 7e

Je bezit een hoogontwikkelde gedachtegang. Je bent filosofisch en spiritueel georiënteerd. Je kunt en zou zich moeten specialiseren op een specifiek gebied om volledig gebruik van jouw capaciteiten en jouw intellectuele talenten te kunnen maken. Je hebt de neiging om je relaties op een analytische en rationele manier te benaderen. Emotionele mensen worden soms gezien als onvolwasssen of onvoorspelbaar. Je hebt een uitstekende intuïtie. Je zou kunnen mediteren om jouw intuïtieve talenten te ontwikkelen. Jij hebt de voorkeur om alleen te gaan werken en je eigen tempo te bepalen. Je kunt een project tot een goed einde brengen zodra het begonnen is. Je bent geïnteresseerd in de wetenschappelijke, technische en metafysische aspecten van het leven. Je bent zeer gevoelig en voelt diep, alleen je deelt jouw gevoelens niet goed mee en je uit ze ook niet makkelijk. Je houdt van een tijdje alleen te zijn maar je moet voorzichtig zijn niet te teruggetrokken te worden. Je kunt soms koppig en eigenwijs zijn. Je moet een evenwicht zien te vinden tussen je analytische aard en je emotionele aspecten.

 

Geboortedag: 16e

Je hebt een overweldigende interesse in de filosofische en metafysische aspecten van het leven. Je hebt een goede analytische verstand en je hebt ook een uitstekende concentratievermogen. Onderzoek de onderwerpen waar je geïnteresseerd in bent en je kunt je dan daarin verdiepen. Valkuilen zijn dat je soms afstandelijk, kritisch, dromerig en onpraktisch wordt. Je hebt een uitstekende intuïtie.Vertrouw op jouw intuïtie en gebruik het als gids in het leven. Op elk moment moet je echter praktisch zijn bij het toepassen van je inzichten. Vind concrete middelen om jezelf uit te drukken. Pas op dat je soms niet te dogmatisch wordt en dat je nog altijd moet openstaan om de dingen om je heen. Je hebt de voorkeur om alleen te werk te gaan dan met een groep. Probeer altijd vetrouwen in jezelf te hebben. Je bent heel gevoelig en dingen kunnen jou soms diep raken. Mediteren is goed maar je moet niet te teruggetrokken worden.

 

Geboortedag: 25e

Je bezit een rationele verstand en een scherp inzicht. Je bent logisch en intellectueel in jouw benadering van het leven. Tegelijkertijd heb je een goede intuïtie en als je daarnaar goed kunt luisteren, zal dat jouw leven leiden. Je bent capabel om kwesties grondig te onderzoeken. Je bent geïnteresseerd in vakgebieden als wetenschap, onderwijs, filosofie, metafysica en psychologie. Jouw uitdaging in het leven is terwijl jij jouw analytische verstand gebruikt om kwesties in je je leven te analyseren, moet je de emotionele aspecten daarvan niet vergeten. Als er hiermee een disbalans is, kun je afstandelijk, perfectionistisch, inflexibel, kritisch en cynisch worden. Je hebt de voorkeur om alleen te werken en je eigen tempo te bepalen. Je bent wel gevoelig maar je uit je gevoelens niet gemakkelijk. In vriendschappen ben je voorzichtig en gereserveerd.