blog placeholder

Het getal 5 staat voor iemand die van vrijheid houdt. Eigenschappen zijn intellectueel, vindingrijk en flexibel. Dit is gerelateerd aan zaken als uitbreiding, dromer, avontuur en constructief gebruik van vrijheid. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de vijfde, viertiende en de 23e van de maand.

Geboortedag: 5e

Je houdt van verandering, reis en avontuur. Je hebt een enorme nieuwsgierigheid en verlangt om naar afgelegen plaatsen te gaan en exotische volkeren te ontmoeten. Jouw arena is de wereld zelf en het is enkel een kwestie van tijd voordat je nogmaals op een andere excursie bent. Jij bent aanpasbaar en hebt behoefte aan opwinding. Jij voelt met je medemensen mee en kan goed omgaan met woorden. In feite heb je een talent voor promotie, public relations en voor sommigen is dat de hun schriftelijke vaardigheden. Jouw sociale vaardigheden zijn verfijnd. Jouw capaciteit om een product of een gebeurtenis mee te delen en te promoten maakt tot u een goede verkoper. Je werkt goed met anderen zolang er niet teveel beperkingen zijn. Op je werk moet er per se veel afwisseling plaatsvinden. Je raakt makkelijk verveeld en rusteloos. Je kunt soms onverantwoordelijk zijn en je moet proberen orde en discipline te leren. Je bent analytisch en soms te zelfverzekerd en koppig. Je kunt soms ook ongduldig en impulsief zijn.

 

Geboortedag: 14e

Je houdt van verandering, opwinding, en reis. Je raakt gemakkelijk verveeld en hebt de nieuwe en de exotische nodig om opgewekt en levendig te voelen. Je bent aanpasbaar waardoor je bestendig tegen verandering bent. Jij bent sociaal en kan goed met anderen (samen)werken zolang er niet teveel beperkingen zijn. Je wordt gemakkelijk rusteloos, een kenmerk waardoor je snel van baan of relaties kunt veranderen. De belangrijke beslissingen in jouw leven zouden eerst goed moeten worden geanalyseerd voordat je ze maakt. Je kunt eigenwijs en halsstarrig zijn. Jij hebt soms wel een portie geluk. Onder jouw liefde voor verandering zit er ook veel onzekerheid bij. Onder een buitenkant van rust of koelte ligt veel emotionele onstuimigheid, die in jouw leven terug is te zien als snelle veranderingen en veel stemmingsschommelingen. Je bent ook ijverig zodra je gefocust bent op een specifieke taak. De sleutel tot uw succes is evenwicht. Je moet vermijden veel veranderingen aan te brengen in je leven alleen om van de routine af te kunnen komen of als een middel om van je verantwoordelijkheden af te komen tijdens moeilijkheden.

 

Geboortedag: 23e

Je houdt van verandering en opwinding en behoefte aan beiden om springlevend te kunnen voelen. Voor jou is het leven een avontuur waarbij je zoveel mogelijk volop moet genieten. Je bent aanpasbaar waardoor je bestendig tegen veranderingen bent. U kunt vrijwel met iedereen omgaan. Jij bezit talent in mondelinge en schriftelijke vaardigheden en zou een uitstekende schrijver, een redacteur, of een verkoper kunnen zijn. Je bent vrij hartelijk en gevoelig. Je werkt goed met anderen zolang er niet teveel beperkingen zijn. U bent veelzijdig en getalenteerd. Je hebt een zeer scherpe mening en een fijn inzicht in het menselijk lichaam waardoor je geïnteresseerd kunt worden op vakgebieden als geneeskunde en gezondheidswetenschappen. Je moet leren om uw aanzienlijke hoeveelheid energie te richten op iets specifieks. Om succesvol te worden moet je streven naar orde en discipline.