blog placeholder

Het getal 3 staat voor iemand als een levensgenieter en heeft een goed humor. Eigenschappen zijn gezellig, vriendelijk, rusteloos en optimistisch. Dit is gerelaterd aan zaken als expressie, verwoording, socialisatie, de kunst en het genieten voor het leven. Hieronder staan verder de eigenschappen van iemand die geboren is op de derde, twaalfde, 21e en de 30e van de maand.

Geboortedag: 3e

Geboren zijn op de derde dag van de maand zal waarschijnlijk een beetje meer vitaliteit aan jouw leven toevoegen. Hiermee kun je snel herstellen van lichamelijke en geestelijke tegenslagen. Je hebt een hoogontwikkeld creatief talent. In zijn hart is hij een echte artiest. Jij kunt uitblinken op het gebied van kunst: schriftelijk, visueel, of op het poduim. Als jj niet professioneel bij betrokken bent op één van deze gebieden, zou je dat kunnen beschouwen als jouw hobby. Jij bent fantasierijk, slim, en kan uitstekend babbelen. Jij bezit veel enthousiasme. Anderen vinden jou inspirerend en charmant. Jij bent hartelijk en liefhebbend. Jij bezit ook heel wat charisma. Je kunt snel humeurig worden en hebt veel emotionele ups and downs. Jij hebt een goed gevoel voor harmonie en kunst in alles wat je doet. Wees zorgvuldig niet je tijd en energie te verspillen op onbelangrijke kwesties. Houd uw prioriteiten op lange termijn in perspectief.

 

Geboortedag: 12e

Je bezit een hoge graad van artistieke talent dat in vrijwel alles te voorschijn komt, in jouw huis, jouw kookkunst, de manier waarop jij je uitdrukt, en om welke artistieke inspanning dan ook die je begaat. Jij bent fantasierijk en slim. Jij kunt een feest gezellig houden, mensen vermaken met verhalen, grappen, of met gevatte opmerkingen. Jij hebt een overvloed van vitaliteit. Je bent vooral begaafd in de mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Jij hebt heel wat enthousiasme en kan een uitstekende verkoper zijn. Je kunt het beste uit een bepaalde situatie maken en bent gemakkelijk tevreden. Je bent emotioneel, vriendschappelijk, gezellig, en hartelijk. Jij kunt ook humeurig, depressief en soms zelfmedelijdend zijn. Wees zorgvuldig niet je tijd en energie te verspillen op onbelangrijke kwesties en probeer jouw prioriteiten in perspectief te houden. De sleutels tot uw succes zijn verplichting en discipline. Jij moet leren om uw aanzienlijke creativiteit op een bepaald gebied te concentreren.

 

Geboortedag: 21e

Jij bent hoogst creatief met een sterke wil om te slagen.Jij hebt een sociale gift. Jij kunt goed omgaan met anderen en kunt genieten met allerlei mensen om je heen. Je bezit veel verbeeldingskracht. Het openbaart zich in alles wat je uitvoert, bij het gesprek voeren tot aan jouw meest gewaardeerde projecten. Zowel je geest als je lichaam stralen levendigheid uit. Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden. U bent inspirerend en enthousiast. Jouw uitdaging is jouw energie op een specifiek gebied te richten. Je moet jouw talenten ontwikkelen om iets groots uit het leven te halen. Anders kun jij je charme en verstand gemakkelijk laten voor een opmerkelijke werk waarbij jouw talenten worden verspild. Pas op dat je soms niet te nerveus of bezorgd wordt om gewone dingen. In het liefdesgebied kun je hartstochtelijk zijn.

 

Geboortedag: 30e

Geboren zijn op de 30ste dag van de maand laat zien dat individuele zelfuitdrukking noodzakkelijk is voor jouw geluk. Je kunt goed omgaan met woorden als jij jezelf uitdrukt, zeker op een manier die duidelijk en begrijpelijk is. Je hebt een goede kans op succes op gebieden die vaardigheid met woorden vereisen. Je kunt in jouw presentatie zeer dramatisch zijn en je kunt een goede acteur of iemand die een ander goed kan imiteren. Je hebt een levendige verbeelding die jou helpt om een goede schrijver of een verteller te worden. Je staat sterk met je mening en hebt de neiging vaak te denken dat je ook gelijk hebt. Je kunt jouw talent door te veel te socialiseren verspillen. Probeer gefocust en gedisciplineerd te blijven. Wees zorgvuldig niet je tijd en energie te verspillen op onbelangrijke kwesties. Houd uw prioriteiten op lange termijn in perspectief.