blog placeholder

Numerologie is al eeuwenlang een deel van onze wereld. Hiermee worden algemene karakteristieken van een persoon in verband gebracht met allerlei getallen. De geboortedag is ook zo’n voorbeeld. Er worden eigenschappen aan elke geboortedag toegekend. Hieronder staan de eigenschappen van iemand die geboren is op de eerste, tiende, negentiende en de 28ste van de maand.

Geboortedag: 1

Het getal 1 wordt gerelateerd aan zaken als initiatieven nemen, pioneersethiek, leiderschap, zelfstandigheid en individualisme. Iemand die geboren is op de eerste dag van de maand bezit veel uitvoerende capaciteit en leidinggevende kwaliteiten. Ze hebben veel ambitie en heeft veel drive voor succes. Ze worden snel teleurgesteld door routine. Ze zijn creatief en ze hebben ook veel wilskracht en zelfvertrouwen en heeft een originele beandering op dingen. Ze zijn over het algemeen open aan de ideeën van anderen maar u kunt uiterst koppig zijn zodra ze aan uw plannen helemaal gefocust staan. Vermijd luiheid en uitstel. Woede en frustratie kunnen zomaar gaan losbarsten en ze hebben de neiging om een kwestie af en toe te dwingen wanneer de dingen zich niet zo snel ontwikkelen als ze hadden gehoopt.

 

Geboortedag: 10

Iemand die geboren is op de tiende van de maand is ambitieus en verlangt naar zelfstandigheid. Ze bezitten ook leidinggevende kwaliteiten en een sterke drive voor succes. Uw levensles is vanuit uw eigen droom te leven en het waarmaken, dat wil zeggen de moed en het uithoudingsvermogen hebben om hindernissen te overwinnen en de onafhankelijkheid te hebben die u zo graag wilt. U bezit een scherpe mening en fijne analytische vaardigheden. U kunt verveeld raken en zelfs gedeprimeerd worden als u aan de kleinere details van het leven te strak verbonden bent. Om van de routine af te komen, zal het noodzakelijk zijn om voorzichtige risico’s te nemen. U moet leren assertief te zijn. U bent loyaal, affectief en een toegewijde vriend. Door je creativiteit en toewijding kun je succesvol worden.

 

Geboortedag: 19

U bent een doorzetter en iemand die vecht voor zijn of haar onafhankelijkheid en kan een aanzienlijke frustratie verdragen om onafhankelijkheid te bereiken. Er is een centrale les in uw leven: om het verschil tussen de droom van onafhankelijkheid en de werkelijkheid van onderlinge afhankelijkheid te leren. Uw uitdaging is een bredere graad van perspectief op zichzelf en op anderen te bereiken. U kunt hoogst koppig zijn, wat van vrees afkomstig is. U bent ook hoogst ambitieus en hebt een sterke drive voor succes en macht. Hoewel u zelfverzekerd bent, houdt u om aangemoedigd te worden. U bent bereid om risico’s te nemen om te krijgen wat u wenst. U bent affectief en bereid om voor anderen te offeren. U bent idealistisch maar als uw idealen ontbreken, kunt u bitter en negatief worden. U bent zeer gevoelig met veel emotionele ups and downs.

 

Geboortedag: 28

U bezit een gift voor leiding, maar het is het best aangewend door behulpzame inspanning. Uw middelen zijn over het algemeen zachte overtuiging, eerder dan openlijke vertoningen van macht. U bent idealistisch en onafhankelijk. U hebt een uitzonderlijk analytische en rationele mening. U bent een uitstekende planner met een talent voor het leiden en het beheren van groep mensen. U bent bereid om risico’s te nemen. Zodra een project is begonnen, echter, laat het u aan een ander om het over te nemen. U bent een groot aanzet maar bent niet veel geinteresseerd in het gaande houden van een project. U kunt zeer koppig en rigide zijn zodra u geëngageerd bent aan een idee, iets meer dan u zou realiseren. u kunt gemakkelijk geïrriteerd en boos worden en kan woedeaanvallen hebben.