blog placeholder

Ben je op zoek naar een manier om je moeder te laten zien dat je haar waardeert en van haar houdt? Probeer dan eens één van deze goedkope moederdag cadeau ideeën.

 

Neem je moeder mee uit eten.

Normaal gesproken is uit eten niet goedkoop, maar op moederdag vaak wel. Ga op zoek naar een restaurant waar moeders op moederdag gratis of voor de helft van de prijs kunnen eten. Op deze manier kun je haar een smakelijk cadeau geven zonder dat gelijk de bodem van portemonnee in zicht is.

Laat een familieportret maken

Zoek de meest recente familiefoto, deze mee naar een fotowinkel en bestel een vergroting. Voor een klein bedrag heb je dan een prachtig cadeau.

Een kleine verwennerij

Iedere zuinige moeder heeft kleine dingen waar ze van houdt. Dit kan een bepaalde shamppoo zijn, bepaalde soorten chocolade of een magazine wat ze graag leest. Zoek uit wat je moeder leuk of lekker vindt, maar niet vaak koopt en koop dat als moederdag cadeau voor haar.

Bloemen

Bloemen zijn altijd leuk, maar ze gaan niet lang mee. Kies daarom niet voor een bos bloemen, maar voor bloemen of planten die in de tuin gezet kunnen worden. Op deze manier heeft ze een kado waar ze nog lang van kan genieten. Zoek je nog iets goedkopers? Doe een zakje bloemzaad in een wenskaart en spreek met haar af wanneer je deze samen plant.

Een special uitje

Gun je moeder een break van haar dagelijks leven en neem haar mee uit. Zoek van tevoren uit welke gratis evenementen er zijn in de nabije omgeving. Je kunt daarbij denken aan concerten, musea, markten, braderieën of feesten. Kies iets wat bij je moeder past.

Koop een bijzonder cadeau bij een gadgetwinkel

Er zijn online vele gadgetwinkels te vinden die bijzondere moederdag cadeau verkopen. Dit zijn vaak unieke cadeaus en gadgets die niet verkrijgbaar zijn in de reguliere winkels.