blog placeholder

Gender Identiteit is iemands persoonlijke ervaring van de Eigen Sekse. De vershillende societies hebben een set van Gender Categories die kunnen dienen als Basis Voor De Formatie van een Persoon zijn Social Ident in relatie aan andere members van die specifieke society. In de meeste society is er een fundamenteel onderscheid tussen Mannen en Attributen toegewezen aan Mannen én Vrouwen. Een Gender Binair in welk de meeste mensen zich aan hechten en welk conform dwingt om de idealen te zijn van Mannelijkheid en Vrouwelijkheid in alle aspecten van Sekse en Gender, Biologisch Geslacht, Gender Identiteit en Gender Expressie.

De Travestiet

Bepaalde Societies hebben Derde Gender – Third Gender Categories, maar deze zien hunzelf niet altijd op deze manier. Een meerderheid van de Trans Social Movements en Activisme neigen om de Travesti te erkennen als zowel een mogelijke Gender Identiteit en een mogelijke Socio Politieke Identifiër als Vrouw Zijn maar zijn aangewezen als Man Zijn bij geboorte. Degenen die kennen en erkennen zijn Niet Binaire Geslachten en hebben ook de neiging om Travesti als een mogelijke alles omvattende label voor alle aangewezen mannen bij geboorte van wie de geslachts identiteit Niet Mannelijk Dominant Is. Dit include deze wie in feite Gender Identities hebben als Bi-Gender, Gender-Fluid, A-Gender, Pan-Gender, Tri-Gender en anders. Ook als een Gender waarin men kan Fluctueren – Schommelen in de richting van In Iemands Geslachts Vloeibaarheid.

Travestis Feminine Gender Expression includeerd typies Feminine Dress – Vrouwelijke Kleding, Taal Gebruik en Sociale Rollen. Travestis kunnen hun lichamen modificeren met Industriële Siliconen Injecties, Borst Implantaten of Oestrogeen en of Progestron Hormoon Therapie. Er is een Twee-Deling tussen Travesti en Trans-Seksueel, waarbij de eerste groep géén operatie wil om de genetaliën te wijzigen, terwijl de tweede groep dit wél doet. Toch worden de opvattingen tussen deze twee verschillende groepen Travesti  betwist, omdat hierbij de Persoonlijke Identiteit vervalt van de vele Travestis en Trans-Vrouwen, deze is niet gelijk. Het meten van een Valid Identity – Geldige Identiteit wordt bepaald door iemands mate van Dysphoria en Body Modification liever dan Zelf Identificatie.

Travestis kan zich identificeren op grond van seksuele geaardheid met inbegrip van lesbische geaardheid als identiteit. Onder de aanname van dé Kenmerkende Eigenschap van dé Identiteit die ofwel hun geslacht aangewezen bij de geboorte of hun vrouwelijke sociaal psychologische identiteit aanneemt. In toenemende mate wordt aanbevolen voor mensen die de behandeling Travestis aangaan, dit onder dezelfde taal te behandelen, om het overbrengen van de Vrouwelijke Identiteit de CIS en Trans Alike vast te stellen. Non-Hetero Travestis kunnen zich identificeren als ofwel Femme – Sapathilha of gewoon Femme, Butch – Machorra, Cominhoneira of gewoon Butch, of geen van beide. Recente Rapportages zijn mogelijk aannstootgevend en zéér persoonlijk.

Dit voegt toe aan de toenemende Trans In-Satisfaction – Ontevredenheid met het verhaal van Pathologization van de Algemene True TransSexual Assosiated Gender Identity Disorder / Gender Dysphoria als een Mental Illnes – Geestes Ziekte, versus Transvestic Fetishism als een Paraphilia in het zogenaamde, waarvoor géén Medische Interventie bestaat doormiddel van Hormoon Therapie en Body Modification. De noodzaak bestaat voor een dergelijke diagnose om legaal wijzigingen in iemands lichaam of juridische identiteit markers of medisch te worden aangboden aan de Government voor Sponsership. Er wordt vaak gezegd dat de Harry Benjamin Stijl de Standaard Norm is voor Ideale Sex Transition – Overgang.

                                  

Dual Role Trvestism is de Formele Diagnose die gebruikt wordt door Psychologen en Artsen aan mensen die kleding dragen van het andere geslacht, dit om tijdelijk te ervaren hoe het is om de andere sexe te zijn. Deze beschikken niet over een seksueel motief of zouden een geslachts veranderings chirurgie wilen hebben. De International Classification of Diseases ICD-10 is een lijst die drie diagnostische criteria heeft voor de Dual-Rol Travestiee – F64.1