blog placeholder

Voor geliefde waarschijnlijk een dag waar ze lang naar uitkijken. Valentijnsdag is de dag waarop je je liefde aan je geliefde kan tonen. Hieronder de allerbeste ideeen voor Valentijnsdag. De bekende ideeen tot de aller orgineelste.

De beste ideeen voor valentijnsdag

  1. Iets wat het altijd goed doet is natuurlijk de kaart. De kaarten bestaan in verschillende varianten en in verschillende afmetingen. Zo’n grote kaart en dan hebben we het echt over de grootste variant die te koop is kan natuurlijk verzonden worden maar nog mooier is als je de kaart speciaal zelf langsbrengt.
  2. Een mooie knuffel met een pak chocolaatje doet het natuurlijk ook altijd goed. Je kan dit op verschillende sites en winkels in vaste pakketen kopen maar je kan ook zelf een pakket maken. Een mooie teddybeer, een roosje, een pak chocolaatjes( het liefst in hartvorm) en dit mooi inpakken in doorzichtig folie. Iederéén zal blij met zo’n pakket.
  3. Dagje uit. Op veel verschillende sites worden dagjes uit aangeboden met een romantisch tintje speciaal voor Valentijnsdag. Reserveer dit op tijd om teleurstellingen te voorkomen.
  4. Een pak met de mooiste zwijmelfilms, een grote zak popcorn en maak er samen een gezellige filmavond van.
  5. Sexy lingerie is altijd welkom. Koop een mooie setje voor haar en voor hem kan je denken aan een mooie boxershort. Deze kan je ook persoonlijker maken door er een foto op te laten drukken, een mooie tekst of jouw naam.
  6. Doe iets orgineels en laat een mooie heliumballon bezorgen in plaats van een kaart. Op internet zijn veel aanbieders te vinden die dit kunnen aanbieden. Je kan dit aanvullen met een mooie bos bloemen.
  7. Koop een chocoladefontein en geniet samen van een avondje chocolade eten. Plezier gegarandeerd.
  8. Om in de chocoladesferen te blijven. Een workshop bonbons maken is ook zeker een aanrader. Of wat dacht je van je eigen parfumgeur maken. Tijdens een workshop parfum maken kunnen jullie je ‘eigen’parfum maken. Op het internet zijn ook op dit gebied veel verschillende aanbieders te vinden.
  9. Geef je valentijn een orginele muurtegel. Je kan zelf de tekst bedenken en laten drukken op een muurtegel. Een blijvend kado!
  10. Kies jullie leukste foto uit en laat hier een fotopuzzel van maken.