blog placeholder

Iemand die op Foobie geld wil verdienen dient te zijn aangemeld bij Google Adsense. Wie er even de tijd voor neemt kan zich gemakkelijk en snel registreren bij Google Adsense

Uiteraard zijn er aan het gebruik van AdSense voorwaarden verbonden. Zo mag je bijvoorbeeld niet zelf heel vaak op de advertenties klikken (ongeldige klikken) en je mag ook de bezoekers van je site niet aanmoedigen om op de advertenties te klikken. Alle regels en voorwaarden zijn door Google vastgelegd in het programmabeleid.

Je kunt je heel gemakkelijk aanmelden bij Google AdSense door op hun site op de knop “Nu aanmelden” te klikken. Je komt dan in het aanmeldingsformulier wat je helemaal in dient te vullen. Er wordt onder andere gevraagd op welke website je de advertenties wilt gaan plaatsen en je moet je contactgegevens opgeven in verband met toekomstige betalingen. Bovendien dien je akkoord te gaan met het eerder genoemde programmabeleid. Je kunt bij je aanmelding gebruik maken van je bestaande gmail-account, maar je kunt ook een nieuwe account aanmaken.

Na het versturen van het aanmeldingsformulier duurt het 1 à  2 dagen voordat je van Google via e-mail de beslissing over je aanmelding krijgt. Als deze goedgekeurd is, kun je de account activeren. Je krijgt dan een AdSense-advertentiecode en instructies voor het gebruik ervan. Door deze code in je webpagina’s te plakken, kun je Google-advertenties op je website weergeven. Veel uitleg over de implementatie van Google AdSense is terug te vinden op hun eigen site in het AdSense Helpcentrum. Daarnaast is er een speciaal e-mailadres waar je met overige vragen terecht kunt.

Zie ook:

Waar meld ik me aan bij Google Adsense?