blog placeholder

Wanneer u een artikel heeft geschreven op Foobie dan wilt u natuurlijk dat uw artikel zoveel mogelijk wordt bezocht. Vooral bij een goed artikel is het een goed plan om eens te zorgen voor een lekkere hoeveelheid paginavertoningen. Maar hoe doet u dat?

Meer bezoekers

Er zijn verscheidene manieren om meer bezoekers te krijgen op uw artikel. Een manier om daarvoor te zorgen is mensen erop te attenderen dat uw artikel online staat. U wilt natuurlijk bezoekers krijgen die uw artikel als nuttig ervaren dus probeert u zich zo veel mogelijk te richten op bezoekers die op zoek zijn naar de informatie die u verstrekt.

Linkpartners werven

Een uitstekende manier om meer bezoekers te krijgen is door een link naar uw artikel aan te melden op andere websites. Heeft u een artikel geschreven over fietsen, neem dan vooral eens een kijkje op een startpagina met betrekking op fietsen. Wellicht past uw link perfect in het rijtje thuis!

Informatieve websites

Niet alleen een startpagina zorgt voor meer bezoekers op uw artikel. Er zijn op het Internet veel informatieve artikelen te vinden over diverse onderwerpen. Is uw artikel een uitstekende aanvulling op een website, dan kunt u de webmaster in de meeste gevallen wel een bericht sturen waarin u vraagt of er een link kan worden geplaatst naar uw artikel.

Kwaliteit of kwantiteit?

Zoals al eerder werd gezegd wilt u waarschijnlijk bezoekers op uw artikel die zoeken naar de informatie die u geeft. Plaats daarom links op websites die iets te maken hebben met het onderwerp van uw artikel. Linkplaatsing op websites die niet relevant zijn zorgen niet voor bezoekers waar u wat aan heeft.

Nooit betalen

Nooit betalen voor een link naar uw artikel tenzij u ervaren bent in het online adverteren. Er zijn genoeg websites waar uw link kan worden geplaatst zonder dat u daarvoor moet betalen. In de meeste gevallen kan het niet uit om een betaalde link te plaatsen naar een artikel. Uiteraard is die beslissing aan u, en niet aan Foobie.

Backlinks

De meeste webmasters vinden het geen probleem om een link te plaatsen naar uw artikel. Vaak vraagt een webmasters of u een linkje terug wilt plaatsen naar de website waarop u vermeldt wordt. Als dit het geval is dan kunt u altijd uw artikel wijzigen en opnieuw laten keuren. Als de link(s) die u plaatst relevant zijn, dan wordt uw artikel uiteraard opnieuw goedgekeurd. Niet relevante links zijn helaas niet toegestaan. Hierover kunt u meer lezen in de Algemene Voorwaarden.

Spread the word!

Natuurlijk kunt u ook gewoon zo veel mogelijk mensen vertellen over het artikel dat u heeft geschreven. Zelfs in het digitale tijdperk van tegenwoordig werkt mond op mond reclame nog steeds uitstekend. Hoe meer mensen op de hoogte zijn van uw artikel op Foobie, hoe meer mensen Foobie zullen gebruiken om uw artikel en eventueel andere artikelen te vinden.

Tot slot

Foobie wenst u heel veel succes met het schrijven en promoten van uw artikel(en). Heeft u een vraag, dan kunt u altijd contact opnemen met Foobie voor meer informatie of zoeken naar het antwoord op uw vraag in het Foobie helpcentrum voor geregistreerde leden.