blog placeholder

Zoals je ziet ben ik al een hele tijd actief op Foobie.nl en schrijf ik over de meest uiteenlopende onderwerpen. Met de meeste onderwerpen verdien ik helaas niets maar er zijn een aantal onderwerpen waar ik wel iets mee verdiend heb. Helaas kan ik uit concurrentie overwegingen niet de exacte titels van die artikelen prijsgeven maar ik wil wel de onderwerpen van mijn top 30 artikelen met jullie delen. Dit zijn: Veelgebruikte zoekterm, Dagje uit, Meisjes, Consumptie, Recept, Mode, Dagje uit, Dagje uit, Meisjes, Dagje uit, Sport, Veelgebruikte zoekterm, Mode, Dagje uit, Dagje uit, Vrouwen, Mode, Mode, Dagje uit, Dagje uit, Veelgebruikte zoekterm, Geld verdienen, Recept, Dagje uit, Dagje uit, Dagje uit, Gratis downloaden, Dagje uit, Vrouwen, Foobie.nl.

Geld verdienen met Foobie.nl

Analyse meest gelezen onderwerpen:
Ik heb vanuit mijn Foobie.nl overzicht van mijn meest gelezen artikelen de onderwerpen en de bijbehorende kengetallen in een Excel spreadsheet geplakt. Vervolgens heb ik mijn meest gelezen artikelen gerangschikt op volgorde van meest gelezen.  Uit dit overzicht blijkt dat het aantal malen dat er tussen het meest gelezen en de nummer 30 van de lijst al een enorm verschil zit en dat verder de volgorde tussen de 3 meest voorkomende onderwerpen (dagje uit, mode en veelgebruikte zoekterm) vrij willekeurig is.

Analyse meest verdienende onderwerpen:
Vervolgens heb ik mijn meest gelezen artikelen gerangschikt op volgorde van meest verdienend.  Uit dit overzicht blijkt dat er wel een zekere congruentie is tussen het aantaal maal gelezen en het verdiende aantal reacties maar dat bijvoorbeeld de nummer 12 in de lijst ondanks dat het 5000 maal minder gelezen is dan de nummer 13 toch meer Reacties scoort.

Hoe krijg ik meer lezers:
Zoals je uit deze analyse kunt opmaken is het aantal lezers van je artikel belangrijk voor het behalen van reacties maar is het onderwerp uiteindelijk het meest bepalend voor het feit dat je artikel veel reacties zal scoren. Het behalen van meer lezers is puur een kwestie van heel veel artikelen schrijven over onderwerpen aangegeven in mijn top 30. Hierdoor zal je aantal lezers en dus je reactie score gaandeweg steeds verder stijgen. Je aantal lezers per dag wordt daarbij ook heel sterk beïnvloed door externe factoren zoals bijvoorbeeld mooi weer op Koninginnedag of een EK wedstrijd waar Nederland in meedoet.

Conclusie:
Ik hoop dat je je voordeel kan doen met dit artikel en dat dit artikel binnenkort ook in mijn top 30 binnenkomt