blog placeholder

Bij Anderzorg kun je eenvoudig met hun gratis te downloaden declaratie-app declareren met je smartphone. Bij Anderzorg kun je op elk moment van de dag met je vragen terecht, bijvoorbeeld via Facebook of Twitter. Bij Anderzorg kun je € 40,- tipgeld verdienen als je een nieuwe klant aanbrengt.

Anderzorg banner Sky dive

Bedrijfsinformatie Anderzorg:
AnderZorg N.V. is een Naamloze vennootschap met gewone structuur gevestigd op Winschoterdiep 70 9723AB Groningen. Anderzorg N.V.  is onderdeel van de zorgverzekeraar Menzis. Dit is al direct te zien aan de titel van de website van Anderszorg die luidt: “Anderzorg, samen met Menzis: de goedkoopste zorgverzekering van Nederland” en als meta content staat er: “Zorgverzekeraar Anderzorg is samen met Menzis. Goede zorg en online gemak, voor de laagste premie van Nederland. Verzeker je al vanaf 66,- per maand.”

Waarom bestaat Anderzorg?
Anderzorg is opgericht door Menzis, de op drie na grootste zorgverzekeraar van Nederland, zodat ze zich met een andere marktbenadering op een jonger publiek kunnen richten. Anderzorg richt zich op de jonge generatie die bewust gezond leeft en dus waarschijnlijk  weinig zorg nodig heeft en daarom zo weinig mogelijk wil betalen voor zorg. Deze selecte groep kan Anderzorg al 5 jaar de laagste premie van Nederland een scherpe premie bieden.

Anderzorg banner computer virtualisatie

Hoe benadert Menzis de markt met Anderzorg:
Menzis benadert de markt met Anderzorg op een manier die jonge mensen triggert. Anderzorg wordt in tegenstelling tot de zorgverzekeringen van Menzis en de derde tak van het bedrijf Azivo alleen aan de man gebracht via internet. Dit komt het duidelijkst tot uiting in hun advertenties op internet. Ook ik werd getriggerd door deze advertenties. De eerste advertentie voor Anderzorg die mijn aandacht trok was die waarin een jonge vrouw zit te schaterlachen bij het zien van een computermodel van een lichaamsdeel op de monitor van een arts. De tweede advertentie voor Anderzorg die mijn aandacht trok was die waarin een man bezig is met een skydive. De laatste advertentie voor Anderzorg die mijn aandacht trok was die waarin een jongeman met een vragend gezicht in zijn broek kijkt.

Anderzorg banner kijkt in broek

Wat kun je doen bij Anderzorg via internet:
Bij Anderzorg kun je via de website je premie berekenen, declareren (dit kan ook nog eenvoudiger via de gratis app van Anderzorg), inloggen bij “Mijn Anderzorg”, je zorgverzekering afsluiten, je zorgverzekering wijzigen, je wijziging doorgeven, je zorgaanbieder vinden, alle vergoedingen bekijken en, indien nodig, een betalingsregeling aanvragen.