blog placeholder

Baal je als vrouw ook wel eens omdat je een dikke kont hebt die je met geen mogelijkheid kleiner krijgt. Dan is dit een opsteker voor je, want uit recent onderzoek blijkt dat vrouwen met een dikke kont langer leven.

Ik heb al heel veel artikelen geschreven waarin ik een lans breek voor dikke vrouwen. Vooral dikke vrouwen met een dikke kont hebben namelijk vaak een laag zelfbeeld. Ik probeer in mijn artikelen over mooie dikke vrouwen al jaren anderen er van te overtuigen dat er niets mis is met een dikke kont. Deze week kreeg ik uit onverwachte hoek steun in mijn strijd voor de acceptatie en waardering van vrouwen met een dikke kont.

Goed nieuws voor vrouwen met een dikke kont:

Eindelijk na al die jaren was er goed nieuws voor vrouwen met een dikke kont. Het stond in een artikel op de Google nieuws pagina. Zie: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130514_00581436

Vrouwen met een dikke kont leven langer:

In het artikel stond te lezen dat door een wetenschappelijk onderzoek op een Londense universiteit is aangetoond dat peervormige vrouwen met een slanke taille en een dikke kont gemiddeld tot wal 10 jaar langer blijven leven.

Onderzoek:
Het onderzoek werd uitgevoerd onder leiding van dokter Margaret Ashwell. Aan het onderzoek namen totaal ongeveer 3000 mensen deel. Deze 3000 mensen werden gedurende een periode van 20 jaar geobserveerd. Uit de voorlopige uitslagen van het onderzoek is nu gebleken dat mensen met smalle taille en een dikke kont een hogere levensverwachting hebben dan mensen waarbij de taille en de kont nagenoeg even dik zijn.

Oorzaak:
De reden dat mensen met een smalle taille en een dikke kont ouder worden ligt hem waarschijnlijk in het feit dat de organen van mensen met een dikke buik en taille in het vet liggen. Dit kan leiden tot een hogere bloeddruk, een hoger cholesterolgehalte en pieken in je bloedsuikergehalte.

 

Advies verhouding taille en kont:

Met de gegevens van het onderzoek hebben wiskundigen berekend wat de optimale verhouding is tussen je taille en je kont. Uit deze berekeningen is gebleken dat het gezond is om een taille-omtrek te hebben die maximaal half zo groot is als je lengte. Als vuistregel kun je aanhouden dat de verhouding tussen je taille en je lengte 0,5 of minder moet zijn .