blog placeholder

Wie wil het nu niet, zich fit en gezond voelen, energie hebben om de hele dag goed te presteren en gezond te zijn? Een evenwichtige voeding samen met een goede hydratering en voldoende lichaamsbeweging maakt dit mogelijk. Maar wat is nu precies evenwichtige voeding en hoe krijgen we de juiste vitamines en mineralen binnen? Weet u of u goed eet of valt er wellicht nog iets te verbeteren? Een welzijnscoach of voedingscoach leert u meer over uw voedingspatroon, uw eventuele tekorten en wat u kunt verbeteren.

Goede voeding
Wat is goede voeding? Alleen groenten en fruit leveren wel veel vitamines en mineralen, maar dat is niet voldoende. Alleen vlees levert weer ijzer en eiwitten, maar ook dat is niet voldoende. Een goede voeding is ten eerste een combinatie van alle produkten die goed voor ons zijn en voldoende vitamines en mineralen bevatten. Maar hoe weet je dat? En waar haal ik die voeding vandaan? En heb ik daar wel tijd voor? Dit zijn allemaal vragen van mensen die bezig zijn met gezond leven, maar niet precies weten hoe en wat. Het voedingscentrum adviseert 2 ons groente en 2 stuks fruit per dag te eten, maar dat is allang niet meer voldoende om alle voedingsstoffen die we nodig hebben, binnen te krijgen. De laatste 10 jaar is de voedingswaarde van fruit en groente namelijk met 50% afgenomen! Mede door gebruik van allerlei kunstmest, door luchtvervuiling, door groeiversnellers en andere zaken zitten er tegenwoordig minder vitamines in de aardbeien, spinazie en appels dan vroeger. Wist u dat? U maar denken dat u gezond eet met uw fruit en groenten, maar dat is dus maar de vraag.

Energie
Als u gezond eet, dus voldoende fruit en groente, niet te veel alcohol en suikers en zich toch niet fit voelt, kan het dus zijn dat u door de teruglopende hoeveelheid vitamines in de groentes toch een tekort heeft in uw lichaam aan essentiële mineralen en vitamines. Dit kan vermoeidheid, lusteloosheid en depressiviteit veroorzaken. U voelt zich moe, slap en nergens toe in staat. Als u niet gezond eet, of niet gezond genoeg, kunt u uiteraard dezelfde klachten ervaren en daar is iets aan te doen.

Supplementen
Er zijn produkten op de markt die uw voeding aanvullen met de juiste hoeveelheden vitamines, mineralen en vezels. Door deze produkten te gebruiken merkt u binnen enkele dagen tot weken al een verbetering van uw kwaliteit van leven. U voelt zich fitter, minder moe en/of lusteloos, minder opgeblazen, enthousiaster, beter in staat om om te gaan met stress, kortom: uw kwaliteit van leven is merkbaar toegenomen! Wilt u dit ook ervaren, neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Herbalife distributeur en laat hem of haar de welzijnscheck bij u uitvoeren. Samen kunt u dan een op maat gemaakt voedingsschema samenstellen wat ook u laat ervaren dat uw prestaties kunnen verbeteren!

Welzijnscheck
Tijdens de welzijnscheck wordt gekeken naar uw huidige voedingspatroon, uw eventuele (lichamelijke) klachten en natuurlijk uw wensen. Dit kan variëren van een paar kilo gewicht kwijtraken tot een zich algemeen fitter voelen. Of van meer uithoudingsvermogen tot een stabieler energieniveau gedurende de dag. Kortom, voor ieders persoonlijke wensen zijn er speciale supplementen. Herbalife levert alleen kwaliteit en alleen rechtstreeks aan de consument zonder tussenkomst van arts of apotheek. Geen potje snel over de toonbank, maar altijd een persoonlijk contact en advies. Geen ‘slik maar iets’, maar een advies dat bij uw leven en uw voedingspatroon past.