blog placeholder

Koffie is het één na meest geconsumeerde drankje ter wereld, op water na. Het is het een na meest
verhandelde product na olie. Mensen drinken de hele dag koffie, elke dag en in bijna elk land ter wereld. Wat de meeste mensen niet weten is dat koffie zonder Ganoderma Lucidum toegevoegd giftig is voor hun lichaam. Koffie zonder Ganoderma Lucidum toegevoegd veroorzaakt onder andere: maag-spijsverteringsproblemen, veroorzaakt nervositeit, verstoort de nachtrust, de concentratie neemt af en het verhoogd de bloeddruk.

Wat is Ganoderma Lucidum

Ganoderma Lucidum (Rode Reishi), in het Chinees beter bekend als Ling Zhi, is een paddenstoel met een wonderbaarlijke uitwerking op de gezondheid van mens en dier en staat in de traditionele Chinese geneeskunde bovenaan de lijst van meest heilzame geneesmiddelen. Uit het Chinees vertaald betekent Ling Zhi: Goddelijke paddenstoel der onsterfelijkheid. Ganoderma Lucidum (Reishi) is net als Jiaogulan een van de geneeskrachtige kruiden die de laatste tientallen jaren de aandacht van de wetenschap hebben getrokken en waarmee vele wetenschappelijke onderzoeken naar medische effecten en therapeutische toepassingen zijn gedaan. Ganoderma Lucidum (Reishi) is een door de EU en de Amerikaanse FDA geregistreerd voedingssupplement. Ganoderma Lucidum (Reishi) is een uitermate geschikt supplement dat een verzwakte conditie weer nieuwe kracht en vitaliteit geeft, waardoor de lichamelijke toestand wordt verbeterd en men zich weer gezond voelt. Het  op lange termijn nemen van Ganoderma Lucidum (Reishi) maakt het lichaam sterk, het lichaam wordt gezond opgebouwd en het zorgt een langere levensduur.  Ganoderma (Reishi) is  de meest krachtige plant ooit in de natuur gevonden!

WETENSCHAPPELIJK

 Talrijke wetenschappelijke studies (www.pubmed.com) hebben aangetoond dat Ganoderma Lucidum bijzondere en uiteenlopende eigenschappen bezit:

 • Anti-aging
       Ondersteunt het natuurlijk evenwicht in ons lichaam
 • Ondersteunt:
       * de ontgifting van ons lichaam
       * de bloedcirculatie
       * de bloeddruk
       * het metabolisme
 • Bevordert de concentratie
 • Helpt de natuurlijke weerstand te versterken
 • Bevordert de slaap
 • Zorgt voor betere zuurstofopname
 • Optimaliseert de  vetverbranding
 • Bevordert het libido
 • Helpt de cholesterol  regelen
 • Bevordert de energie
 • Helpt de bloedsuikerspiegel regelen

In de laatste 20 jaar zijn vele klinische studies met Ganoderma Lucidum (Reishi) gedaan. Bij tal van onderzoeken bleek dat men Ganoderma Lucidum (Reishi) bij een breed spectrum van ziektes waaraan een verzwakt immuunsysteem ten grondslag ligt kan toepassen. Onderzocht werd de werking bij o.a.: Neurasthenie, duizeligheid, hersenbloeding, oorsuizen, leveraandoeningen, anorexia-achtige toestanden, achtergebleven ontwikkeling van de hersenen, depigmentatie van de retina, progressieve spierdystrofie, atopische myotenie en osteogene hyperplasie, geestelijke ziektes die door milieuvervuiling veroorzaakt zijn, alzheimer, hyperlipedamie, diabetes en hepatitis, vooral in die gevallen waarbij de lever nog niet al te zwaar beschadigd was. Er werden 355 hepatitis-B patiënten met Wulingdan, een extract van de Reishihoed, behandeld. 92,4 % van de patiënten toonden een positieve reactie.

 Gezonde koffie 

Er is een koffie ontwikkeld die niet alleen heerlijk smaakt, maar er ook voor zorgt dat je je goed voelt doordat er Ganoderma Lucidum (Reishi) is toegevoegd. Een koffie die de negatieve effecten van caffeïne neutraliseert. Een koffie die je energieker en gezonder maakt. Net die combinatie is uniek en maakt het verschil. Zo krijg je samen met je favoriete drank alle voedingsstoffen en anti-oxidanten die je lichaam nodig heeft in één lekkere warme kop! Voor al deze koffies worden uitsluitend  arabicabonen van de hoogste kwaliteit gebruikt (oorsprong: Brazilië) en aan alle producten is een hoog concentraat van 100% biologisch geteelde Ganoderma Lucidum (Reishi) toegevoegd.

 

 

Producten  

Als u wilt genieten van uw dagelijkse dosis van gewone koffie, chocolade of groene thee, probeer dan gezondere opties .

 Black Coffee:  zal uw smaakpapillen doen ontwaken. Deze koffie heeft een donkere, bittere smaak en diep aroma, getrokken van 100% Organische Ganoderma Lucidum voor koffieliefhebbers die een gezond alternatief willen. Met de Black Coffee kunt u meteen genieten van de smaak van versgezette koffie.

Gourmet Mocha:  De aromatische koffie, gecombineerd met de beste kokos, brengt ons “Dessert in een kopje” teweeg waar u zich absoluut niet schuldig over hoeft te voelen. De zoete,  rijke koffiesmaak en 100% Organische Ganoderma Lucidum voor het perfecte verkwikkende drankje na het eten

Gourmet Latte: De licht zoete en romige smaak van de koffie, gecombineerd met de energieke Ganoderma maakt deze koffie perfect voor elke ochtend of als ontspannend drankje. Gourmet Latte, een favoriet van het huis, mengt aromatische Arabica koffiebonen van hoge kwaliteit met 100% Organisch Ganoderma Lucidum extract

Organic Green Tea: Het zeer kalmerende en smaakvolle karakter van Green Tea, gecombineerd met de gezonde voordelen van 100% Organische Ganoderma Lucidum, biedt een drank die rijk is aan antioxidanten.

Hot Chocolate: Een unieke blend van een soepele, rijke chocoladesmaak en 100% Organisch Ganoderma Lucidum extract verwarmt uw lichaam, terwijl uw immuunsysteem wordt ondersteund tijdens de koude dagen van het jaar.

Probeer het vandaag nog je lichaam zal zeggen “Thank you !!”