blog placeholder

Vaak is het idee dat je aan het dieëten bent al genoeg om de hele dag te denken aan alles wat je niet mag eten. Dat maakt het dieëten er natuurlijk niet gemakkelijker op. De oplossing? Weight Watchers! Weight Watchers is namelijk geen dieet maar eerder een manier van gezond leren eten. En daarbij moet je heus geen dingen laten. Bij Weight Watchers mag je ALLES eten, … maar met mate!

De cursus

Op de cursus ontmoet je allemaal mensen met hetzelfde doel: afslanken. Het geeft een goed gevoel om te merken dat je niet alleen de strijd tegen de kilo’s aangaat. Je deelt er ervaringen en wisselt tips uit. De coach speelt hier een belangrijke rol. Elke week brengt ze een ander onderwerp aan. Dat kan gaan van ‘het belang van water drinken’ tot ‘wat zijn de beste keuzes op restaurant’. Zo steek je elke keer toch wat op. Het allerbelangrijkste is echter de flinke dosis motivatie die ze door haar enthousiasme elke week weer mee geeft.

Weight Watchers Online

Heb je geen tijd om naar de cursus te gaan? Geen probleem. Je kan Weight Watchers ook online volgen. Op de online website kan je tips en ervaringen uitwisselen op het forum en kan je gemakkelijke je vorderingen bijhouden. Je vindt er ook heel wat lekkere en eenvoudige recepten terug. Het is wetenschappelijk bewezen dat cursisten die zowel de cursussen volgen als gebruik maken van Weight Watchers online, vlugger en meer afvallen.

Weight Watchers en je sociaal leven

Weight Watchers in een manier van afvallen waarbij je sociaal leven niet ‘on hold’ moet worden gezet. Een bezoekje aan een restaurant, een feestje, genieten van een glaasje, het kan allemaal.

Je hoeft ook helemaal geen andere maaltijden klaar te maken voor de rest van je familie. Iedereen eet mee, want wat je klaar maakt is gezond voor het ganse gezin. Alleen de porties pas je aan naar ieders behoefte.

 

Kortom, bij Weight Watchers leer je een aantal gewoonten aan die er voor zorgen dat je afvalt en dat je de verloren kilo’s niet terug krijgt. Zonder het gevoel te hebben dat je op dieët bent.