blog placeholder

Vaak hoor je dat gratis shooters, en vooral first person shooters, erg tegen vallen. Ik heb het spel warrock nou een paar maanden getest, en deze viel erg mee. Het is voor een gratis spel erg goed, de grafics zijn, als je een goede computer, hebt redelijk en het systeem is ook goed.

Warrock is een gratis first person shooter. Je kunt gratis een account aan maken maar deze wel altijd opvullen met premium items die je op hun site koopt voor Credits, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Het spel is team tegen team en het is de bedoeling dat de teller van de andere team als eerste de 0 raakt.

Je begint, natuurlijk zoals bij elk spel, op level 1. Je kan in rank stijgen naarmate je veel spellen speelt. In het begin gaat het levelen nog vrij snel en kan je met een beetje shooter ervarig zo level 11 worden. In het begin start je met beginners wapens. Je kunt vanaf het begin wapens kopen, dit doe je met Dinars. Hoe hoger je wordt hoe meer wapens je kunt kopen en hoe leuker het dus wordt. Het geld verdien je door level up te gaan of goede games te doen en veel punten te halen.

Elk spel zit je in Team Geel of Team Groen, dat wisselt dus elk spel. Je moet als team geel proberen het groene team te verslaan of een bom te planten in hun kamp en deze 45 seconden niet laten defusen. Het groene team moet deze proberen te defusen, ook wel ontmantelen, of het hele gele team killen. Aan het einde worden de punten die je hebt behaald omgezet in exp en geld, zodat je level up kan gaan.

Je moet elk level een bepaald aantal Exp, ook wel experienpoints, halen om het volgende leven te halen. Door middel van exp ups en premium kan je sneller levelen. Exp ups is bijvoorbeeld 30% meer exp per game, zo krijg je als je normaal 100 zou krijgen wel 130, dit kan je met dinars kopen. Premium koop je met echt geld of Credits en levert je meer punten per game op.. Deze Credits zijn op de site ook te besteedbaar. Je kunt ook hiermee wapens kopen, zelfs meer dan in het spel zelf. Credits kun je kopen met echt geld, maar wat weinig mensen weten, ook verdienen op de site. Wellicht niet veel, maar je verdient ze door enquetes in te vullen, erg handig dus!

Al met al is het een heel goed spel, ik was er erg tevreden over en na 3 maanden spelen was ik geloof ik al level 19, en kon ik al vrij veel wapens kopen. Het levelen gaat dan wat langzamer, maar dat is ook logisch. Het maximale level is 100, maar dan ben je wel even zoet, gelukkig zijn de meeste wapens al voor level 20 te koop, en je kunt natuurlijk altijd Credits kopen mocht je sneller willen levelen of meer wapens kopen!