blog placeholder

Armado de ilu eden eternal

Als uw extravagante hoed en geruite pak uw vijanden niet desoriënteert, kan “De Illusionist”. betoverende spreuken uitspreken en zijn geheimzinnige mascotte oproepen om te helpen in de strijd. Ook kan “De Illusionist”. leden van zijn groep genezen. In dit artikel een toelichting op de diverse  activiteiten van het steeds meer aan populariteit winnende spel “leger van Illusionisten van het eeuwige paradijs”.

Spelverloop:
Het spel begint met een mooie gespierde gebruinde man in een sexy badslip en een mooie gespierde gebruinde jonge vrouw in een sexy bikini op een hagelwit strand op een bounty eiland in de Stille  Oceaan. Ze liggen  half rechtop op een zonne-bed met in de ene hand een “Sex on the Beach” en in de andere hand de nieuwste iPhone. Ondertussen verteld de tekst die onder aan het scherm door een tekstbalk loopt dat de man in kwestie de vermaarde superheld met de bijnaam “De Illusionist” is en de mooie jonge vrouw zijn assistente met de bijnaam “De Mascotte”. Als de verklarende tekst weer uit beeld verdwenen is gaat de iPhone van “De Illusionist”. Na een kort gesprek staat hij op en zegt tegen “De Mascotte”, “ze hebben ons nodig, we gaan”. Ze schieten snel hun nauwsluitende strijdpak aan, springen in hun Lamborghini en racen naar hun gereedstaande privé jet waarmee ze koers zetten naar het front. Eenmaal op het front aangekomen kun je “De Illusionist”. met al zijn hulpmiddelen alle soorten vijanden laten uitschakelen. Het spel heeft geen eind want de strijd is een illusie die verloopt zoals jij dat wil.

Vereisten voor een illusie aanval:
Karakter Level: 35. Magie Level: 30. Klasse Kenmerken. Karakteriserend naam die de truc beschrijft. Ter voorbereiding is het goed om de boeken Fysieke aanval en Magische aanval te lezen. Dit zorgt voor een verhoging van 10% bij het gebruik van een Grimoire. Een meester in het gebruik van een pantser doek kan een pantser doek gebruiken. Menselijke boosaardigheid veroorzaakt door aanvallen -10%. Kritische Zumi schade ontvangen -15%. Magische kikker raak punten -5%. Halfkin verhoogt de dubbele slag met 2%, maar elke slag geeft minder schade dan de vorige.

Vaardigheden:
Ik heb de vaardigheidslevels van de gangbare karakters ingedeeld naar ervaring, naam, ervaring, type van activatie,  tijdsduur, beschrijving, koeling en tijd.
– De Vuurpomp. De Vuurpomp kan 1,5 seconde brand veroorzaken zonder brandschade met 15% kans om de vijand voor 3 seconden te verdoven.
– De Winter Rillingen. De Winter Rillingen kunnen een vijand 1,5 seconden bevriezen waardoor  hun bewegingssnelheid met 10% afneemt. De Winter Rillingen zijn stapelbaar tot 3 keer 12 seconden.
– Instant Rode Stralen. De Instant Rode Stralen veroorzaken 6 seconden bliksem die schade veroorzaakt aan alle vijanden binnen 15 meter.
– Magische Zelf bufferende Impuls. De Magische Zelfbufferende Impuls verhoogt gedurende 60 seconden de interne impuls van de Avatar van de gebruiker waardoor zijn snelheid en acuratese gedurende 60  seconden wordt verhoogd.
– Zelf bufferende Dimensionale sprong. De Zelf bufferende Dimensionale sprong teleporteert de Avatar van de gebruiker gedurende 6 seconden 20 meter naar voren. De Zelf bufferende Dimensionale sprong verhoogt ook de launcher.