blog placeholder

Gosupermodel is een site voor meiden. Zowel voor meiden van twaalf jaar als voor meiden die ouder dan twintig zijn. Je kan er de nieuwste mode volgen, games spelen, praten met andere meiden over allerlei onderwerpen en ontwerp zelf kleding. Je kan ook leuke ideeën bedenken om de site nog beter de maken. Ontplooi jezelf tot een jonge dame, maak vriendinnen, onstspan je en maak veel plezier!

Gosupermodel, Where girls rule!

Wat is gosupermodel

Gosupermodel is een site voor meiden. Je kan er allerlei dingen op doen, vooral dingen die meiden leuk vinden. Daaronder valt een model aankleden, leuke spelletjes spelen, mailen met andere, kleding kopen en nog veel meer. 

Hoe kleding kopen?

Kleding kopen is niet moeilijk, maar je moet wel zien dat je geld hebt, virtueel geld. Op Gosupermodel zijn er twee verschillende soorten betaalmiddelen om in de winkel te betalen, namelijk gomoney en diamanten. Gomoney kan je verdienen door spelletjes te spelen of door vliegende varkentjes te vangen. Diamanten kan je kopen via een VIP-pakket of door diamanten varkentjes te vangen. Ook kan je kledingstukken verkopen voor gomoney of diamanten door ze te veilen of te ruilen.

Spelletjes

Er zijn verschillende spelletjes op gosupermodel. Eén daarvan is het garderobe spel. Je moet bolletjes wegklikken en zien dat je er geen enkel meer overhoudt zodat je naar het volgende level gaat. Per level omhoog krijg je ook meer gomoney en beroemdheidpunten. Een ander spel is sketzmo. Met dit spel krijg je een woord, je moet dit tekenen en iemand anders moet raden wat je hebt getekend. Als die persoon het raadt, dan krijg zowel jij als die persoon gomoney en beroemdhiedspunten.

Bermoedheidspunten

Beroemdheidspunten zijn punten die je kan verzamelen door spelletjes te spelen, actief te zijn, leuke magazines te maken,… . Zoals in de echte modellenwereld kan je beroemdheid opbouwen. 

Er zijn verschillende levels die je kan bereiken door beroemdheidspunten te sparen. Zo kan je elke keer een doel voor jezelf stellen om te bereiken. Bij elk nieuw level dat je bereikt, krijg je leuke items en een sleutel om een bonus te ontgrendelen.

Dus

Heb je intresse om je met dit bezig te houden? Neem dan zeker een kijkje!