blog placeholder

Een boksgame die qua vorminhoud,presentatie,interface,& geintregeerde storymode vernieuwend & verassend uit de boksring te voorschijn komt.voor x-box360 & ps3.

Een verassend sterke bokstitel van de makers van de fight night serie van Electronic Arts.

Waar andere boksgames nogal de neiging hebben om elkaar na te doen wat inhoud,presentatie,stijl & boksengine betreft;hebben we het hier over een geheel nieuwe stijl van presentatie wat betreft inhoud en vormgeving,maar vooral wat de graphics teweegbrengen in een verhalende storymode die het wel en wee van een beginnende bokser vertelt die zichzelf weet op te werken vanuit diverse periodes uit zijn carriere.

Je speelt niet zoals gebruikelijk in dit genre een naamloze vechter maar met iemand luisterend naar de naam Andre Bishop die zijn opmars in de bokswereld begint met een amateurwedstrijd waarin jij in een bepaalde ronde de kans krijgt om de wedstrijd naar je hand te zetten en waarbij je het gevoel zult krijgen dat je met een echt personage van vlees & bloed zit te spelen en met wie je een hechte band op het televisiescherm zal krijgen.

Je zult je uiterste best moeten doen om diverse bokspartijen tot een goed einde te brengen omdat er tijdens deze gevechten steeds een andere taktiek vereist is daar je anders tegen een zekere nederlaag aanloopt.het is dus zeker geen zaak om hersenloos op knopjes te gaan rammen maar je zult strategisch te werk moeten gaan om uiteindelijk als winnaar te voorschijn te komen.het gevoel dat je hierbij krijgt tesamen met de mooie graphics en verhaalmode zal je dwingen om steeds maar weer verder te spelen.

Het feit dat je verschillende periodes uit je loopbaan zelf vorm kunt geven draagt enorm bij in de sfeer en uitstraling van het spel.het blijft overigens niet bij deze storymode maar er is uiteraard ook een multiplayer en diverse andere gamemodes in dit spel terug te vinden die elk op zich fantastisch zijn uitgewerkt.

Tevens zul je met alle bokslegendes uit de geschiedenis kunnen spelen wat uiteraard de nodige nostalgie met zich mee zal brengen.historische partijen die jij keer op keer opnieuw zult willen beleven en waarbij je de nodige aanpassingen kunt aanbrengen waardoor de winst des te zoeter zal smaken.

Rest mij alleen nog maar te vertellen dat je deze game absoluut moet aanschaffen omdat het gewoonweg de meest complete bokservaring weergeeft en waarbij jij als speler echt het gevoel krijgt dat jouw acties allesbepalend zullen zijn.

Elke stoot,blok,punch,hoek,en uppercut geven je een gevoel van voldoening waardoor dit spel uitnodigt om je dieper en verder te laten spelen totdat je het verassende einde zult bereiken.Er is geen ander spel in dit genre dat je zoveel voldoening zal geven als Fight Night Champion!

Eddy.