blog placeholder

Iedereen is het er mee eens dat alles duur is. De boodschappen worden duurder, kleding wordt duurder, benzine wordt duurder enz.
Met slimme truukjes kunt u veel besparen op boodschappen, welke ik u wil laten zien.

De dagelijkse boodschappen bij de supermarkten zijn duur. Er zijn talloze site die vertellen hoe je kunt besparen op je dagelijkse boodschappen.
Een paar opsommingen om al te besparen.
. maak een boodschappenlijst en houd je eraan.
. ga naar 1 winkel en niet naar verschillende winkels, omdat je altijd dan de neiging heb om meer mee
 te nemen. ( Mocht je dat echt niet doen, zoek dan naar winkelcentra's, waar de supermarkten vlak   bij elkaar liggen. Dan kost het je ook geen extra benzine).
. Kijk eerst in de folders voor aanbiedingen en vergelijk deze met de huismerk producten. Soms zijn
  de merk artikelen goedkoper dan de huismerk artikelen.
. zoek op internet of er voor het desbetreffende supermarkt korting coupons te vinden zijn, die je kunt
  uitprinten en gebruiken.
. Kijk onderaan de schappen, daar liggen de goedkopere huismerkproducten, die vaak prima zijn.

Persoonlijk wil ik er op wijzen, dat soms de merkproducten goedkoper zijn , als het gaat om bepaalde artikelen. BV dreft afwasmiddel, doe je echt langer mee, dan dat je een paar keer nieuwe afwasmiddel moet kopen.
Ik doe vaak boodschappen bij de AH XL. Allereerst neem een bonuskaart. Je kan de zelfscan gebruiken. Dit is echt ideaal. Het scheelt je uitladen bij de kassa, inladen bij de kassa en uitladen bij de auto. Bonuskaart geeft extra voordeel op bonus producten.

Daarnaast als je een tablet of een smartphone heb. Er is een AH App. Deze is ideaal voor lijstjes maken , maar ook zijn er alle aanbiedingen terug te vinden en zijn er extra aanbiedingen in de AH XL winkels. Hier kun je ook zien via je bonus kaart wat je vorige keren gekocht heb.

Betreft kortingscodes opzoeken op internet! Dit is heel eenvoudig te vinden via google en geldt voor heel veel winkels. Soms is het ook goedkoper om via Engeland te kopen met de kortingscodes. Vele winkels sturen naar Nederland. Er staat ook aangegeven welke betaalopties er zijn. Dit kan dus erg gunstig zijn voor je portemonnee.

Op deze manier houd je dus veel geld over.