blog placeholder

Tenzij je het geluk hebt om plots de lotto te winnen, of een manier gevonden hebt om eenvoudig te leven, uiteindelijk moeten we allemaal een soort van vast inkomen hebben om te overleven. Als je vroeger geld wilde verdienen, dan had je een traditionele job nodig en moest je producten of diensten aan een groep klanten verkopen. Met de komst van internet en de eenvoudige toegang tot technologie, is het nu eenvoudiger dan ooit om geld te verdienen van thuis uit. Als je voorgoed afscheid wilt nemen van je dagelijkse routine, of gewoon wat extra geld aan de kant wilt hebben, hier volgen vijf manieren waarmee je vandaag online geld kunt geld verdienen.

 

Bitcoin

Bitcoin is een gedecentraliseerde digitale munt, soms aangeduid als crypto-munt. Bitcoin werd in 2009 geintroduceerd en vloog onder de radar voor een aantal jaren, langzaamaan groeide de populariteit totdat de publieke opinie de bitcoin met open armen ontving in 2013 en sprong van $10 tot $1.200 in een jaar.

Er zijn drie belangrijke processen die je kan volgen als je wilt verwerven bitcoins : mining, kopen op de beurs en digitale overdracht.

Het bitcoin verhaal begon bij mining. Terwijl dit nog steeds een optie is voor het aanschaffen van bitcoins, is het een arbeidsintensief proces. Om het valideren en vastleggen van de betalingen (mining) mogelijk te maken, moet je je computer of speciale hardware laten draaien en is er dus een constante stroom nodig. Kopen en verkopen via een online exchange, of transfers met mobiele applicaties of computers zijn tegenwoordig de meest voorkomende manieren om geld te verdienen via bitcoin.

 

Binaire opties verhandelen

Binaire opties is een relatief nieuw type van investering, die in populariteit steeg de afgelopen jaren. In tegenstelling tot traditionele handelopties, waar je een bepaald actief koopt. Bij het verhandelen van binaire opties speculeer je over in welke richting het actief zal bewegen.

Binaire opties stegen in populariteit mede te wijten aan de eenvoud van het proces, vooral in vergelijking tot andere opties. Zoals de naam het al aangeeft, werken binaire opties op een “alles of niets” -basis.

Bij het verhandelen, moet je de richting vaststellen naar waar je denkt dat jouw binaire optie zual gaan over een bepaalde periode, dit kan variëren van 5 of 10 minuten, tot een aantal weken. Wanneer het einde van deze bepaalde tijd is verstreken en jouw optie stijgt in geld,  ontvang je een van te voren vastgesteld bedrag. Als je optie zakt ontvang je niets. Er zijn een aantal bedrijven, zoals Any Option, die zich specialiseren in binaire opties, die je helpen geld te verdienen via dit populaire proces.

Handel in valuta

Investeerders van heel de wereld handelen in een breed scala van verschillende valuta, door de waarde te speculeren van een bepaalde valuta of zal toenemen ten opzichte van een andere valuta. Valutahandel vindt voornamelijk plaats op de Forex, of buitenlandse wisselmarkt, die 24 uur per dag toegankelijk is en 7 op 7.

Als individuele belegger  is het meestal aanbevolen gebruik te maken van een beleggingsmakelaar die jouw transacties in vreemde valuta plaatst. Je moet ook de wisselkoersen bestuderen, zien hoe jouw gekozen valuta fluctueert en op belangrijke wijzigingen in waarde proberen te anticiperen.

 

Affiliate marketing

Als je een eigen website of blog hebt, is affiliate marketing een eenvoudige manier om geld te verdienen met een minimale inspanning. De manier waarop affiliate marketing werkt is vrij simpel: als je een bepaalde website bezoekt en je ziet een banner advertentie op de pagina die je een speciale aanbieding of korting aanbiedt op een bepaald product of dienst van een ander bedrijf, dan is dat is affiliate marketing.

De meest eenvoudige manier om affiliate marketing op jouw website of weblog te infiltreren is door deelname aan het affiliate marketing netwerk – deze organisatie helpt jouw site te koppelen met relevante merken, evenals bieden zij een constante ondersteuning.

 

Start verkoop op eBay

eBay is een van de meest populaire manieren vandaag om geld online te verdienen. Een account aanmaken is ongelofelijk eenvoudig en het bedrag van de verkoop bepaal je helemaal zelf. Veel mensen maken een account aan om zich te ontdoen van overtollige spullen die ze niet meer nodig hebben, anderen zetten dan weer hele winkels online te koop, waardoor grote hoeveelheden inkomsten terugkeren.