blog placeholder

Meer geld verdienen met foobie is mogelijk! Maak gebruik van de affiliaties!

Affiliaties

Wat kan ik doen met affiliaties?

Wanneer je besluit de affiliatiefunctie van foobie te gebruiken, dan kun je daar geld mee verdienen. Iedereen met een acount of foobie.nl kan daar een bepaalde link vinden om andere leden aan te brengen. Deze link kun je ergens plaatsen op een internetpagina, of versturen via de mail. Als andere mensen dan op zo’n link klikken en zich aanmelden kun jij extra geld verdienen.

Een andere mogelijkheid is om een speciale link te gebruiken (ook die kun je vinden onder je eigen acount) om te verwijzen naar bepaalde artikelen. Ook hiermee kun je extra geld verdienen.

Hoe verdien ik geld met affiliaties?

Voor het aanbrengen van leden:

Heel gemakkelijk:

  1. Je plaatst je eigen link (te vinden bij je eigen account) op een site of in een e-mail
  2. Met deze link probeer je zoveel mogelijk mensen te bereiken via het internet. En vooral probeer je ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen op die link klikken.
  3. Mensen kunnen zich via deze link aanmelden om ook arikelen te schrijven.
  4. Jij profiteert hiervan mee omdat jij vervolgens een klein deel van de opbrengst krijgt van de artikelen die de mensen schrijven die jij hebt aangebracht!

Een voorbeeld van een link om leden te werven ziet er zo uit: https://www.foobie.nl/registreren/index.php?r=da9554da85ade5b3a48252cdf869b02f

Voor het verwijzen naar andere pagina’s:

  1. Je plaatst je eigen link (te vinden onder je eigen account) op een site of in een e-mail
  2. Met deze link probeer je zoveel mogelijk mensen te bereiken. Het doel is om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen ook echt op jouw link gaan klikken.
  3. Waneer mensen op deze link klikken komen ze in het zoekscherm van foobie. Afhankelijk van wat jij intikt kunnen ze vervolgens uit 1 of meerdere artikelen kiezen.
  4. Wanneer er iemand via jouw link naar een bepaalde pagina wordt gestuurd wordt er in 50% van de gevallen jouw code neergezet voor google ad-sense en kan jij dus meer verdienen.
  5. Je kunt ook een link naar Foobie in het algemeen neerzetten. Ook zo kun je meer verdienen
  6. De link aanpassen doe je door achter het woord search in je eigen link een ander woord in te vullen, er wordt dan in de foobie-artikelen gezocht naar artikelen die aan de voorwaarde van dat woord voldoen.

Een voorbeeld: De standaardlink om te verwijzen naar foobie in het algemeen is: https://www.foobie.nl/?search=foobie&internal=no&r=da9554da85ade5b3a48252cdf869b02f

Wanneer je echter wil verwijzen naar het onderwerp astma, verander je het woordje foobie achter search in astma. Er staat dan https://www.foobie.nl/?search=astma&internal=no&r=da9554da85ade5b3a48252cdf869b02f

 Hoe zie ik hoeveel geld ik heb verdiend?

Geld verdienen gaat via uw code van google adsense. Daar kunt u dus ook zien hoeveel geld u hebt verdiend. In google adsense kunt u uw kanalen invoeren om te zien via welk kanaal u de meesten inkomsten binnenhaalt en welke sites u nog beter kunt promoten.

 Ook geld verdienen met thuiswerken?

Tip: vervang de links in dit artikel voor uw eien links voor u gaat verwijzen. Het is uiteraard wel toegestaan om deze links te gebruiken.