blog placeholder

Iedereen wil wel makkelijk geld verdienen via het internet. Er zijn verschillende mogelijkheden maar via Youtube kan je het weleens proberen. Iedereen kijkt naar filmpjes op Youtube. Vraag je maar eens af hoeveel filmpjes je deze week op Youtube hebt bekeken. Toch zeker één?! Nu even terug naar het onderwerp “Geld verdienen met Youtube

Hieronder leg ik je uit “Hoe verdien je geld met Youtube

Hoe verdien je geld met Youtube?

 

Het is vanzelfsprekend dat je bij Youtube geld verdient met de filmpjes die je erop zet. Maar om er filmpjes op te zetten heb je allereerst een Youtube-account nodig en je moet partner worden met Youtube. Je hebt er ook een Google Adsense-account voor nodig. Youtube maakt ook een onderscheid tussen filmpjes waar reclame op mag komen en waar niet.

 

Hoe komt het dat ik geld krijg voor filmpjes op Youtube?

Youtube maakt gebruik van advertenties, die advertenties komen ook voor bij het begin van een filmpje en doordat er reclame op komt heeft de eigenaar van dat filmpje recht op een deel van het geld dat Youtube ontvangt voor de reclame.

 

Hoe maak ik een Youtube-account aan?

Het is zeer simpel zoek gewoon even op het internet ‘Youtube registreren’ en dan kom je er meteen. Dan hoef je alleen nog je gegevens in te vullen en je hebt je account.

 

Hoe wordt ik partner?

Zoek op het internet ‘Youtube partner’ log je daar in met je account en dan leggen ze de verdere stappen uit.

 

Wat is een Google Adsense-account?

Dat is een programma van Google dat ervoor zorgt dat het geld dat verdient wordt op de advertenties op jouw filmpjes op jouw bankrekening terecht komt.

 

Hoe zorg ik ervoor dat er reclame op mijn filmpje komt?

Als je aan de onderstaande lijst voldoet ben je met alle officiële gegevens klaar en kan je beginnen met filmpjes te maken.

 

-> Je moet minstens 18 jaar oud zijn.

-> Je maakt originele filmpjes. Niet een filmpje waarin je je gevoelens uit.

-> Er zijn geen copyrights van andere mensen in je filmpje.

-> De inhoud is 100% van jezelf.

-> Je upload 1 tot een paar keer per week een filmpje.

-> Zorgen voor een paar views per dag (10-100-1000)

-> Zorg ervoor dat je een aantal subscribers hebt.

 

Het is wel nog niet zeker dat er reclame komt op jouw filmpje want daar heb je views voor nodig.

 

Hoe krijg ik views op mijn filmpjes?

 

Onderwerp

Zorg ervoor dat je een leuk onderwerp hebt. Het filmpje moet niet altijd een leuk onderwerp hebben maar zorg er voor dat mensen er met plezier naar kijken. Hier kan je heel ver in gaan. Denk maar eens na naar welke filmpjes jij met plezier  kijkt. Je kan het ook altijd aan vrienden/familie of aan elders wie vragen.

 

Gebruik de sociale media!

Er worden nergens sneller dingen gedeeld dan op de sociale media. Deel je filmpje op Facebook, Twitter,… Dat zorgt altijd al voor een paar kijkers. Gebruik alle troeven van de sociale media zoals bijvoorbeeld pagina’s op Facebook die veel likes hebben.

 

Vrienden/familie

Vraag aan vrienden en familie om te subscriben op jouw channel. Vraag ook dat ze je filmpje een like geven en dat ze eens reageren, want hoe meer likes en reacties des te meer je filmpje in de belangstelling komt.