blog placeholder

Het kan iedereen overkomen, een negatieve registratie bij het Bureau Krediet Registratie. Zoals bijvoorbeeld Jan Janssen (gefingeerde naam). Jan Janssen had een krediet van 600 euro bij een bekende bank. Omdat hij verder niets met die bank deed was hij na zijn verhuizing vergeten zijn nieuwe adres aan de bekende bank door te geven. Daardoor ontving hij de aanmaningen niet en loste hij het krediet niet af. Hierdoor kreeg hij een registratie bij het Bureau Krediet Registratie. Na 6 jaar komt hij hier pas achter als hij een telefoon abonnement af wil sluiten. Hij neemt contact op met de bekende bank om zijn krediet af te lossen. Dit kan echter niet meer want die is verjaart. De bekende bank wil  geen medewerking verlenen om de registratie ongedaan te krijgen. Bureau Krediet Registratie in Tiel zegt: dat een registratie maximaal 5 jaar blijft staan, maar hij is nu 10 jaar verder en heeft nog steeds een A notering op zijn naam staan. Ze behandelen hem als zware crimineel Tiel. Zodoende is Jan Janssen nog steeds geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie.

goedkope lening met BKR registratie

Geld lenen met bureau krediet registratie:

Er zijn een aantal mogelijkheden om een lening af te sluiten in de vorm van een lening, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening met Bureau Krediet Registratie.

goedkope lening met BKR registratie

Makkelijk geld lenen met negatieve bureau krediet registratie codering:

Eenvoudig geld lenen met een Bureau Krediet Registratie afsluiten kan wel, maar daarvoor is wel de nodige voorbereiding nodig. De meeste mensen denken dat een lening met Bureau Krediet Registratie meteen gelijk staat aan een minilening. Dit is echter slechts een van de mogelijkheden, het is ondanks negatieve Bureau Krediet Registratie codering wel degelijk mogelijk een normale lening af te sluiten als je een goede verklaring kunt geven voor de negatieve codering. Als je een negatieve codering bij het Bureau Krediet Registratie hebt is het moelijker om geld te lenen en soms vrijwel onmogelijk bij de meeste geldverstrekkers. Het is kan echter wel , je moet er echterer wel rekening mee houden dat de meeste geldverstrekkers en banken niet staan te springen om leningen te verstrekken als je een negatieve Bureau Krediet Registratie codering hebt. Zij nemen namelijk een groter risico om een lening met Bureau Krediet Registratie te verstrekken omdat het betekend dat je in het verleden al eens problemen hebt gehad met bestaande verplichtingen. Ze hebben hier natuurlijk gelijk in, want geld uitlenen aan iemand met een Bureau Krediet Registratie is voor hen natuurlijk een risicovolle onderneming. Daarom moet je met een Bureau Krediet Registratie ook meer rente betalen.

goedkope lening met BKR registratie

De mini lening:

Toch zijn er bedrijven die nog altijd vrij soepel een lening verstrekken aan mensen met een negatieve Bureau Krediet Registratie codering hebben. Een mogelijkheid is de minilening zonder Bureau Krediet Registratie toetsing. Een minilening is een lening die binnen 24 uur afgesloten kan worden met maar een paar papieren. Meestal zijn een identiteitskaart, een bankrekening en loonstrookje al voldoende. De eerste keer moet je deze ter goedkeuring per fax opsturen, je wordt vervolgens bijna altijd goedgekeurd. Als je na deze eerste goedkeuring nog eens wilt lenen kun je volstaan met een SMS’je. Daarom is de minilening ook zo populair.

goedkope lening met BKR registratie

Pluspunt van de minilening:
Ter verduidelijking, een minilening en het minikrediet zijn twee verschillende aanduidingen voor hetzelfde product. Het zijn beide leningen die bestemd zijn voor bedragen van €50,- tot ongeveer €800,-. Omdat je bij deze twee kredietvormen snel geld kunt lenen (ook met een Bureau Krediet Registratie) neemt de kredietverstrekker een groter risico. Vandaar dat deze vorm van lenen beperkt is tot de klein maximum bedrag. Omdat je bij deze twee kredietvormen op een makkelijke en snelle manier kan lenen wordt er een hogere rente berekend. Als je gaat vergelijken met andere kredietvormen , let dan vooral op de terugbetaalvoorwaarden en eventuele boetes als je te laat bent met terugbetalen. Als je echt snel geld nodig hebt en alles snel online wilt regelen dan is de minilening het overwegen waard en kun je meer informatie opvragen bij een van de verschillende aanbieders.

Minpunt van de minilening:
Er is wel een minpunt. De minilening is wel een makkelijke lening om te krijgen met negatieve Bureau Krediet Registratie codering, maar het is wel een behoorlijk dure lening om af te sluiten. De rente is vrij hoog en de boetes bij niet betalen zijn ook hoog. Het mag dan wel makkelijk zijn om zo geld te lenen, maar de verantwoordelijkheid wordt er niet minder om. Bovendien moet je ontzettend snel terugbetalen. De tijd bij dit soort leningen ligt ergens rond de 1-3 weken.

De particuliere geldverstrekker:
Een andere manier om te lenen met Bureau Krediet Registratie codering is een bij een particuliere geldverstrekker. Hiervoor zijn bemiddelaars die kijken waar je particuliere geldverstrekkers kunt vinden, die je advies geven bij wat hoe je het moet aanpakken en wat je absoluut niet moet doen. Een particuliere lening is een heel specifieke leningvorm dus is het zeer sterk aan te raden om een professionele bemiddelaar in te schakelen die je hierbij adviseert.

Tip:
 Zorg ervoor dat je meerdere aanbieders naast elkaar legt als je leningen gaat vergelijken, en dat je consequent bent met je eisen. Vaak wordt er een hele scherpe offerte uitgebracht maar komen er later nog andere verborgen kosten als je verder in het proces zit. Zorg dat jou dit niet overkomt en zorg er altijd voor dat je bij de verschillende leningen alle haken en ogen goed onder je aandacht hebt. Je kunt hiemee een hoop ellende voorkomen.

goedkope lening met BKR registratie

Geld lenen van particulieren:
Je kunt ook geld lenen van particulieren. Particuliere geldschieters adverteren bijvoorbeeld op Marktplaats en op speciale websites of in de krant. Er zijn ook speciale websites die functioneren als tussenportaal waar particulieren onderling geld kunnen lenen en uitlenen. Deze websites berekenen voor iedere afgesloten lening een premie, in ruil hiervoor zorgen zij voor de juridische afhandeling van de lening. Zij staan ook garant voor gedwongen incasso als de lening niet betaald wordt. Geld lenen van particulieren is alleen interessant als de rente lager is dan bij een gewone kredietverstrekker, anders kun je net zo goed daarheen gaan.

Geld lenen van familie of vrienden:
Je kunt natuurlijk ook geld lenen van familie of vrienden. Dit is echter niet zonder de nodige risico’s. Als het je niet lukt om op tijd terug te betalen kan dit grote gevolgen hebben zoals ruzie en/of gebroken vriendschappen.

goedkope lening met BKR registratie

Tips bij geld lenen aan of van vrienden en of familieleden:
Schrijf op wat je geleend hebt, hoeveel wanneer en van wie.
Schrijf op wat je uitleent, hoeveel, wanneer en aan wie.
Wanneer het om grote bedragen gaat, maak een contractje met wederzijdse afspraken, rekeningnummers, adres en telefoonnummers en eventuele aflossingsdatums.
Hou de bedragen laag en te overzien. Hou dus rekening met het maandelijkse budget van de persoon waar aan geleend word.
Wanneer er al een bedrag “open” staat, leen dan die persoon niet nog een bedrag voor dat het andere bedrag is ingelost.
Het is belangrijk dat er gecommuniceerd blijft worden tussen beide partijen, wanneer dat door omstandigheden toch aan het verwateren slaat is het mogelijk om contact te leggen per email of te bellen.
Een andere manier om je uitgeleende geld bedrag te incasseren is, van de persoon het bedrag “te lenen”. Op die manier is het geleende bedrag evengoed afbetaald.
Is het onmogelijk om het geleende bedrag terug te betalen laat dan de persoon door klusjes te doen voor jou, op die manier mee te werken aan de terugbetaling.
Voorkom dat je de persoon en het geleende bedrag nooit meer ziet of iets van ze hoort. (bron: relatietip.nl)