blog placeholder

tineye.com.
Je droomt er al jaren van om als fotomodel je geld te verdienen maar je doorbraak wil maar niet lukken omdat je niet naar bed wilt met de bekende fotografen om dit doel te bereiken.  Door de komst van de omgekeerde foto zoek service van tineye.com kun je nu zelf je doorbraak bewerkstelligen en geld te verdienen als fotomodel.

Geld verdienen door misbruik van je foto:
Ik maak voor de product verpakkingen die ik ontwerp al jaren gebruik van beelden afkomstig van stockfoto websites. Dit was altijd een heel gedoe omdat de fabrikanten waar ik de product verpakkingen voor ontwerp altijd digitale voorbeelden van deze ontwerpen willen hebben zonder storende watermerken erop. Het blijkt namelijk dat als er een watermerk op het digitale voorbeeld staat hun afnemers de producten niet kopen. Stockbeelden zijn echter prijzig en omdat hierdoor de vele digitale voorbeelden van de product verpakkingen  te duur worden moest ik steeds de watermerken van de stockbeelden  wegwerken om goedkoop goede digitale voorbeelden te kunnen maken. Als de klanten vervolgens het ontwerp goedkeurden kocht ik, voor veel geld, de originele stockbeelden voor de vervaardiging van de hoge resolutie drukwerk bestanden voor de product verpakkingen. Ik was dan ook blij verrast toen mijn favoriete stockfoto website opeens zijn voldoende grote voorbeeldfoto’s beschikbaar stelde zonder watermerk. Ik vond dit in eerste instantie vreemd maar nu weet ik waarom ze dat gedaan hebben. Het is een nieuwe manier van foto’s verkopen. Ze weten namelijk dat bedrijven hun foto’s zonder watermerk illegaal gaan gebruiken op het internet. Door middel van zogenaamde “reverse picture search” software laten ze een goedkope kracht deze illegaal gebruikte beelden opzoeken en het misbruik vastleggen. Vervolgens sturen ze een dikke rekening naar het bedrijf dat de foto illegaal gebruikt voor het illegaal gebruik van de foto. Omdat ze juridisch heel sterk staan verdienen ze zo veel geld aan het beeld. Op deze manier verdienen ze uiteindelijk meer omdat het bedrijf nooit zoveel geld zou betalen voor het legaal aanschaffen van het beeld.

Unox meisje

Makkelijk geld verdienen met tineye.com:
Nu begrijp je waarschijnlijk al hoe je zelf makkelijk geld kan verdienen als fotomodel . Je plaatst een mooie grote pikante foto van jezelf met heel klein linksonder © “je naam” op een plaats waar het bijna niet opvalt. Zorg er vooral voor dat het een hele grote afbeelding is met veel details zodat de indexatie robot van  tineye.com goede referentieplekken kan vinden en het beeld snel in de database van tineye.com wordt opgenomen. Vervolgens zorg je ervoor dat de foto verspreid wordt via social media en andere kanalen. Na een paar weken kun je beginnen met “oogsten”. Dit doe je door met behulp van de “reverse image search” tool op tineye.com te controleren op welke websites je foto is terechtgekomen. Vervolgens leg je het illegale gebruik van je foto door commerciële websites notarieel  vast. Daarna kun je alle illegale gebruikers een hoog bedrag in rekening brengen voor het illegaal gebruiken van je foto. Op deze manier kun je dus op een makkelijke manier veel geld verdienen met foto’s van jezelf.

Unox meisje zoek resultaten