blog placeholder

winnaar gouden factuur

Als startende ondernemer moet je van het begin af aan je facturatie en relatiebeheer goed op orde hebben. Je hoeft hier niet meteen dure software voor aan te schaffen want er zijn veel gratis facturatie programma’s te vinden. Maar wat is het beste gratis facturatie programma.

Het belang van een goed facturatie programma.

De meeste startende ondernemers zijn momenteel ZZP’ers in de dienstverlenende sector. Met name in de bouw is het aantal mensen dat voor zichzelf begint de laatste jaren groot. Bijna al deze startende ondernemers zijn praktisch ingesteld en heel goed in hun vak maar de meeste hebben geen verstand van boekhouden en relatiebeheer. Ze maken vaak heel veel productieve uren waardoor de facturatie en het relatiebeheer er meestal bij in schieten. Door het niet accuraat  bijhouden van de facturatie en het relatiebeheer  hebben ze vaak te laat door bij welke opdrachtgevers de openstaande posten te hoog worden. Vooral in deze tijd waarbij de ene na de andere opdrachtgever failliet gaat kan dit grote gevolgen hebben. Voor een startende ondernemers is een goed facturatie programma dus van groot belang.

Kenmerken “Dyos Gratis Starter Programma” :
Het “Dyos Gratis Starter Programma” softwarepakket bestaat uit.
1- Een factuur module waarmee je eenvoudig en snel op één scherm facturen kunt maken, toelichtings  regels toevoegen, de factuur lay-out aan passen en de betalingen en openstaande posten beheren.
2- Een relatiebeheer module waarmee je eenvoudig en snel alle relatie gegevens, bijzonderheden  van de relatie en een overzicht van de gerelateerde facturen kunt bijhouden.
3- Een artikelbeheer module waarmee je eenvoudig en snel je artikelen en diensten overzichtelijk in kunt delen in categorieën met  de bijbehorende btw tarieven en kunt zien welke aantallen artikelen en diensten je geleverd hebt.
4- Een agenda module waarmee je eenvoudig en snel je afspraken gekoppeld aan je relaties kunt bijhouden met een overzicht van de afspraken bij de relaties die je te allen tijde kunt raadplegen wat ideaal is voor het bijhouden van de gewerkte uren.
5- Een module inkoop rekeningen, die je administratie compleet maakt waarmee je inkoop rekeningen kunt inboeken, in categorieën in kunt delen en de betalingen bijhouden.
6- Een module btw-aangifte waarmee direct de bedragen worden berekend en getoond voor de (maand of kwartaal) btw-aangifte!
7- Een overzicht module waarmee je een financieel overzicht krijgt van de ontvangsten per categorie en de betalingen per categorie, te gebruiken als een kleine resultaten rekening.

Eventuele betaalde extra modules:
Je kunt het “Dyos Gratis Starter Programma” softwarepakket desgewenst uitbreiden naar een complete uitgebreide betaalde netwerkversie met vele mogelijkheden. Alle versies werken gelijk waardoor je altijd kunt doorgroeien terwijl alle gegevens behouden blijven en de werkwijze gelijk blijft.