blog placeholder

Al een paar jaar lopen ik en een aantal vrienden met het idee om een website op te richten die mensen helpt om snel en eenvoudig de allergoedkoopste concert kaarten en de allergoedkoopste concert tickets te vinden. We willen de website oprichten omdat de verkoop van concert kaarten en concert tickets in Nederland heel ondoorzichtig vinden. Met onze vind een kaartje website willen we daar verandering in brengen. We willen dat doen door alle aanbieders van goedkope concert kaartjes en goedkope concert tickets in Nederland op een duidelijke overzichtelijke manier op onze vind een kaartje website te zetten. 

Goedkope concerttickets

Idee: werking van een kaartjes website:

Op onze vind een kaartje website komt een actueel overzicht te staan van de ongeveer 15000 aller-goedkoopste concert kaarten en de aller-goedkoopste concert tickets van Nederland. De mensen kunnen daar gebruik van maken door onze vind een kaartje website te kijken waar ze dan in één oogopslag kunnen zien waar ze het beste de allergoedkoopste concert kaarten en de allergoedkoopste concert tickets kunnen kopen.

Goedkope concerttickets

Idee: opzet vind een kaartje website:

Onze vind een kaartje website wordt een geheel onafhankelijke website en we gaan zelf niet de aller-goedkoopste concert kaarten en de aller-goedkoopste concert tickets van Nederland verkopen. Wat wij doen is steeds actief in de gaten houden waar je de allergoedkoopste concert kaarten en de allergoedkoopste concert tickets kunt kopen. Vervolgens zetten we de links naar deze aanbieders overzichtelijk gerubriceerd op onze vind een kaartje website. Vervolgens kunnen de mensen zelf bekijken welke aanbieder van goedkope concert kaarten en de goedkope concert tickets er zijn. Ze kunnen ze dan met elkaar vergelijken en zelf beslissen bij welke aanbieder van goedkope concert kaarten en de goedkope concert tickets ze meer informatie aanvragen. Ze kunnen natuurlijk ook bij meerder aanbieders van goedkope concert kaarten en de goedkope concert tickets informatie aanvragen om vervolgens een goede afweging te kunnen maken. Als de bezoeker van onze vind een kaartje website vervolgens een keuze heeft gemaakt en een goedkope concert kaart of een goedkope concert ticket (of meerdere goedkope concert kaarten of goedkope concert tickets) bestelling plaatst, bij de door hem gekozen aanbieder van goedkope concert kaarten en de goedkope concert, doet hij dit volledig op zijn eigen risico. Onze vind een kaartje website geeft geen garantie op de kwaliteit van de service en de betrouwbaarheid van de aanbieder.

Goedkope concerttickets

Idee: besteding winst van  vind een kaartje website:

We verwachten natuurlijk geld te gaan verdienen met onze vind een kaartje website. We hopen daar zelf een redelijk inkomen mee te genereren. Als het een groot succes wordt willen we ook een del van de opbrengst ten goede laten komen aan een goed doel. Maar zover is het nog lang niet dus we hebben nog voldoende tijd om te bedenken aan welk goede doel we dan een bijdrage gaan geven. We hebben daarvoor alvast de goede doelen gids aangevraagd zodat we ons serieus kunnen verdiepen in alle erkende goede doelen die er in Nederland zijn.

Goedkope concerttickets