blog placeholder

Iedereen droomt wel eens van een rijke carriére. Als kind wil iedereen rijk worden en er zijn veel mensen die dit voor eeuwig vast blijven houden. Tegenwoordig heb je geen groot eigen bedrijf meer nodig en hoef je niet dé geniale uitvinding te hebben om veel geld te verdienen. Met de hoge werkloosheid en financiële crisis in het achterhoofd is twitter een perfecte manier om brood op de plank te krijgen. Lees in dit artikel hoe.

Account

Natuurlijk is het eerste wat je doet op www.twitter.com een account aanmaken. Dit lijkt erg simpel. Dat is het echter niet. Om geld te willen verdienen met twitter heb je een goed en interessant account nodig. Je moet een account bedenken wat bij veel mensen in het interesse gebied ligt. Het is vooral belangrijk dat dit ook iets nieuws is. Voor inspiratie kun je elke dag bij de Trending Topics kijken om zo te kunnen zien wat twitteraars boeit. 

Werf followers.

De reden waarom een goed account zo belangrijk is dat veel mensen een goed en interessant account gaan ‘volgen’. Als twitteraars je tweets interessant en leuk vinden leveren dit zogenaamde ‘retweets’ en andere interacties op. Daardoor krijg je weer nieuwe followers en zo breidt je je account stap voor stap uit naar hopelijk duizenden followers.

Hoe verdien je daar nou geld aan?

Het voorwerk is nu klaar. Je hebt een account dat bekend is op twitter en door vele mensen wordt gevolgd. Maar daar verdient toch niemand wat aan zul je nu denken. Dit dacht ik ook, totdat ik op een forum van allerlei websites tegen kwam. Deze websites willen op je account links van advertenties plaatsen, per click levert dit dan dollars op. Een voorbeeld hiervan is: SponsoredTweets. Het ligt aan je aantal followers hoeveel je per click krijgt (Bij 4000 followers is dit ongeveer $2,31). Daarnaast leveren retweets en andere doorclicks ook weer geld op.

Houdt het interessant

Het geld stroomt nu vanzelf binnen op je paypall account. Het is wel belangrijk dat je je followers blijft amuseren. Houdt het boeiend zodat je nog meer followers krijgt en steeds meer gaat verdienen.