blog placeholder

Er zijn vele manieren om op het internet geld te verdienen. Hier een aantal manieren waarop je geld kunt verdienen met het internet.

We willen allemaal zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld verdienen. Als het op geld aankomt hebben wij helaas niet zo heel veel geduld. Maar zet dat idee even aan de kant, als je geld wilt verdienen met het internet moet je geduld hebben. Goed onderzoek doen is belangrijk om te weten wat je doet en waar je mee bezig bent. 

Het mooie aan het internet is dat we er bijna alles op kwijt kunnen, en dat er een heel breed scala aan mogelijkheden zijn. En allemaal als individu hebben we wel ergens veel verstand van, en dat kunnen we goed kwijt op het internet.

Er zijn zelfs dingen waar we niet bij stil staan dat we er geld mee kunnen verdienen. Hier heb ik een aantal dingen op een rijtje gezet waar je geld mee zou kunnen verdienen;

  • Via spaarsystemen kun je geld verdienen, maar verwacht niet meteen dat je er rijk van wordt. Het werkt namelijk zo dat je doormiddel van het lezen van mailtjes met reclame punten verzameld, als je een minimaal aantal punten hebt verzameld kun je dit omwisselen voor geld. Dit verschilt per site hoeveel punten je moet hebben om het te kunnen omwisselen in geld.
  • Geld verdienen doormiddel van chatten of smsen, hier moet je denken aan de wat erotisch getinte gesprekken. Maar dit kan ook voor hulplijnen zijn waar je voor kunt chatten. 
  • Je kunt je bij sommige sites aanmelden voor het bestickeren van je auto. Er zijn namelijk bedrijven die jou ervoor betalen om hun reclame stickers op jou auto te plakken. Dit is altijd een leuke bijverdienste.
  • Het spelen van spellen op internet kun je ook geld mee verdienen, als je een goede gamer bent kun je hier leuk geld mee verdienen. Maar ook gokspellen kun je op internet geld mee verdienen. Het nadeel is hier vaak wel aan dat het heel verslavend werkt.
  • Je kunt je opgeven als testpersoon. Er zijn bedrijven die testpersonen zoeken om hun producten uit te testen, en daar wordt je dan voor betaald.
  • Mysterie shopper, dit is leuk als je van winkelen houd. Je beoordeeld namelijk de kwaliteit en klantvriendelijkheid van een winkel of restaurant. Hier verdien je dan geld mee per beoordeling.
  • Het schrijven van artikelen, recentie's of door het schrijven van recepten kun je geld verdienen. Er zijn site's waar jij je kunt aanmelden, en zij publiceren dan jou artikelen waar jij weer geld mee verdiend.Dus als je van schrijven houd, is dat misschien wel iets voor jou. Foobie is bijvoorbeeld een site waar jij je hiervoor kunt aanmelden.
  • Uiteraard niet te vergeten Marktplaats en Ebay, waar jij jou spullen kunt verkopen die je niet meer gebruikt. 
  • Je kunt je ook opgeven voor thuiswerk, bijvoorbeeld het inpakken van dozen of het in elkaar zetten van pennen. Hier kun je ook geld mee verdienen. Wees met dit onderwerp wel voorzichtig, dit is een deel op internet waar men jou makkelijk mee kan oplichten. Zorg dus wel dat je goed geïnformeerd bent.
  • Het geven van je mening doormiddel van enquetes invullen kun je ook geld mee verdienen. Hier werkt het ongeveer hetzelfde als spaarsystemen, je spaart punten die je kunt laten omwisselen voor geld. Denk er wel om dat als je niet gebeld wilt worden door een outbound call center dat jij je telefoonnummer niet overal achterlaat. 
Dit waren een aantal opties waarbij je geld kunt verdienen op het internet. Als er iets tussen zit wat je bevalt en wat jou wel wat lijkt, kijk het na en misschien kun je meteen al beginnen met het verdienen van geld.