blog placeholder

Het is de droom van iedereen, geld verdienen zonder te werken. Heel veel handige internet ondernemers spelen hier op in en beloven je gouden bergen zonder dat je er iets voor hoeft te doen. In de praktijk blijkt echter altijd dat je nooit rijk kunt worden met niets doen. Je kunt echter wel een extra inkomen vergaren zonder werken en geld bijverdienen zonder te werken. In dit artikel belicht ik een van de makkelijkste manieren waarop je geld kunt bijverdienen zonder te werken.

extra inkomen zonder werken

Geld verdienen met wandelen:

Je zou het misschien niet verwachten maar als je graag een wandelingetje maakt kun je daar zonder te werken een zakcentje mee verdienen. Ik doe het zelf al heel veel jaren en je staat er echt versteld van hoe makkelijk je daar geld mee kunt verdienen. Ik zal je uitleggen hoe. Neem altijd een grote schoudertas mee. Zorg er vervolgens voor dat je niet in één of ander afgelegen natuurgebied gaat wandelen maar kies voor een wandelroute in en nabij de bebouwde kom.

Extra inkomen zonder werken, geld verdienen zonder werken

Kies daarbij het liefst een gebied met veel uitgaansgelegenheden. Het geheim zit hem in het tijdstip waarop je hier vervolgens gaat wandelen. Het beste tijdstip is zaterdagmorgen of zondagmorgen als de zon opkomt. Uit mijn ervaring blijkt dat er dan regelmatig geld op straat ligt dat uit de zakken van het uitgaanspubliek is gerold. Ook liggen er altijd lege bierflesjes met statiegeld op straat of in het gemeentegroen. Probeer het maar eens een paar weken en je zult zien dat je met wandelen echt iedere week wel iets bijverdient.

Extra inkomen zonder werken, geld verdienen zonder werken

Geld verdienen met zonne-energie:

Geld verdienen zonder te werken kan ook met zonne-energie. Je hoeft hier zelf niets voor te doen en ook niets te investeren.  Er zijn heel veel bedrijven die interessante leaseconstructies aanbieden, waarbij de zon de investering voor je betaalt. Dit gaat als volgt in zijn werk. Het bedrijf waar u mee samenwerkt investeert in de aanschaf en de installatie van de zonnepanelen en de bijbehorende apparatuur. Van het geld dat je bespaart op je energierekening, betaal je een maandelijkse vergoeding. Zodra de zonne-energie installatie is afbetaald, gaat je geld verdienen, zonder dat je er iets voor hoeft te doen en zonder dat het je een cent kost.

Extra inkomen zonder werken, geld verdienen zonder werken

Geld verdienen met water drinken:

Je staat er nooit bij stil maar je kunt enorm veel geld verdienen door altijd water te drinken. Ik heb opgezocht wat een gemiddelde persoon thuis uitgeeft aan allerlei soorten dranken. De gemiddelde uitgaves zijn; Koffie € 37,-  Thee € 8,- Alcoholvrijedranken € 85,- Mineraalwater € 4,- Vruchten-engroentesappen € 35,- Overigealcoholvrijedranken € 47,- Alcoholhoudendedranken € 162, Bier € 42,- Wijn € 86,- Gedestilleerdedranken € 33,-. Dis is dus € 916,- totaal per persoon. Bij een gemiddelde grootte per huishouden van 2,2 personen is dit € 1012,- totaal per huishouden. In dit bedrag zitten bovendien nog niet eens de uitgaven die buitenshuis gedaan worden aan dranken.