blog placeholder

Wat? Hoe werkt het?

Een binaire optie is een optie waarbij je geld kan verdienen door te zeggen of de beurs omhoog zal gaan of omlaag zal gaan, als je het juist hebt krijg je tot wel 75% van je ingezette bedrag bovenop je ingezette bedrag waardoor je heel snel makelijk geld KAN verdienen, maar als het slecht afloopt en je hebt het fout dan ben je al je ingezette geld kwijt!

Is er zekerheid dat ik word betaald als ik win?

Dat hangt ervan af waar je het doet, als je dit doet op bekende sites is de kans dat je niet uitbetaald zou worden miniem. Soms zijn er toch klachten over dat het soms heel lang duurt vooraleer mensen worden betaald.

Er is ook altijd een mogelijkheid dat een bedrijf die je binary options aanbied failliet gaat en dan ben je wel al je geld kwijt en zie je het nooit meer terug.

Zou je het wel doen?

Het hangt ervanaf, als je het zou willen doen, doe het dan met geld dat je niet perse nodig hebt of geld dat je opzij hebt staan want als je het met geld gaat doen dat je eigenlijk nodig hebt om andere dingen mee te doen die noodzakelijk zijn is het niet zo’n slim idee ookal is de kans dat je wint 50%. Je moet ook meestal redelijk grote bedragen zetten op je account, meestal is dit minstens 200 euro. Maar als je wint omdat je veel geluk hebt of omdat je goede inzicht hebt en de beurzen volgt kan dit een mooi spaarcentje opleveren en met mooi bedoel ik echt wel mooi.

Ik en binary options.

Ik heb het zelf ookal is geprobeert. Ik heb toen 200 euro afgehaald van mijn spaarrekening omdat ik op die moment nog voor niets aan het sparen was en heb het op mijn account gezet. Ik heb toen voor de eerste keer gespeeld voor 100 euro geloof ik en had toen gezegd dat het omhoog zou gaan. Tot mijn verbazing kwam ik een halfuurtje later terug op de site en zag ik dat ik had gewonnen! Ik was natuurlijk superblij en had toen 75 euro bij verdiend. 

Ik ben er nu nog steeds mee bezig en lees nu ook echt het nieuws ove de beurzen om mij te helpen en ik heb denk ik tot nu toe al 500 euro winst gemaakt op een paar maanden tijd. Dit is redelijk weinig als ik al heb gehoord dat de vriend van mijn vriend het doet om ervan te leven.

Met dit verhaal probeer ik niet te zeggen dat je het moet doen ik heb waarschijnllijk ook veel geluk gehad maar ik heb ook al tijden gehad waarbij ik veel ben verloren.

Gokspel of niet?

Sommige mensen zien binary options als een gokspel en sommigen niet, ik vind persoonlijk dat het geen gokspel is omdat als ik die kranten het nieuws over de beurzen niet zou lezen ik niets zou doen dan verliezen omdat je er dan geen besef van hebt en anders als je een krant zou lezen en er zou instaan dat apple bijvoorbeeld heel hoog zal worden zou je het op die site kunnen invoeren en heb je meer kans om te winnen dus het is niet echt een gokspel. Maar je kan als je je geld inzet kiezen of je denkt dat het omhoog of omlaag gaat binnen de 5 seconden, 30 seconden, 5 minuten 10 minuten of 30 minuten (Dit hangt af van op welke site je het speelt). Als je op 5 seconden klikt en dan maar iets zegt dan ben je inderdaad aan het gokken maar dat moet je zelf maar weten.

 

Bedankt voor het lezen!