blog placeholder

Wie geen ervaring heeft in de financiële sector en geld probeert te verdienen door handel kan een ontmoedigend vooruitzicht hebben. Om succesvol te zijn, vereist traditionele handel een grote kennis van de activa waarin je investeert, ook de grotere markt is daar een onderdeel van. Voor beginnende beleggers, weegt de potentiele beloning niet op tegen het risico, wat ze uiteindelijk weghoudt van het idee om te handelen.

 

Binaire opties zijn veel eenvoudiger en makkelijker te begrijpen dan de traditionele opties, zoals de naam het al aangeeft hebben ze slechts twee mogelijke resultaten – vaak omschreven als een “alles of niets” -benadering. Met traditionele opties zal de handelaar activa kopen en speculeren over het verschil in prijs, waarbij kennis van de activa en de industrietrends vereist is. Met binaire opties is  moet je enkel voorspellen welke richting een bepaald activum zal uitgaan gedurende een ingestelde tijdspanne – dit kan 5 minuten, een uur, dag, week of zelfs een maand zijn. Daarom is dit een meer populaire keuze voor beginnende beleggers want het vereist veel minder kennis dan de individuele activa en veel minder ervaring.

Ben je aan het einde van de tijdspanne en de door jou gekozen optie heeft bewogen in de richting zoals je voorspelt had, dan ontvang je een vooraf bepaalde uitbetaling – vaak tot 60-75% rendement op jouw investering. Als je optie beweegt in de tegenovergestelde richting dan krijg je geen geld. Echter, sommige bedrijven zoals anyoption geven nog een klein beetje terug doorgaans 10 tot 15 %.

 

Een van de belangrijkste redenen dat binaire opties aan populariteit winnen is te wijten aan de beperkte, gecontroleerde risicofactor. Als je een nieuweling bent en je zet je eerste stappen in de financiële sector, handel drijven in traditionele opties kan gepaard gaan met veel risico, vooral als je een minimale handelkennis hebt of het vermogen dat je inruilt. Omdat binaire opties slechts twee resultaten kan hebben, weet je precies wat op het spel staat – je zult zich nooit meer geld verliezen dan je aanvankelijk geïnvesteerd hebt. Een ander voordeel van binaire opties is dat ze kunnen handelen met kleinere bedragen, wat betekent dat je kunt kiezen om te investeren met zo veel of zo weiniog dat je zelf wilt.

 

Terwijl binaire opties een lager risico bieden, wilt dit niet zeggen dat ze enkel een kleine beloning bieden. Vanwege de vaak korte tijdspannes, kan je in een veel korter tijdsbestek een rendement verwachten op jouw investering, soms slechts 15 minuten. Dit betekent dat als je succesvol bent, je gemakkelijk een rendement van 70% kunt krijgen op je oorspronkelijke investering in geen tijd.

 

Handel in binaire opties is zo simpel mogelijk gemaakt mogelijk door tmakelaars, in een poging om het hele proces op te drijven. Ten eerste, ben je verplicht om een activa te kiezen om te handelen uit allerlei grondstoffen, voorraden, valuta en indices. Vervolgens word moet je speculeren welke richting je denkt dat het zal uitgaan over een bepaalde tijdsverloop. Tot slot kun je kiezen hoeveel je wilt verhandelen en dan gewoon kijken en wachten!