blog placeholder

Kook de Italiaanse cultuur uw keuken in met deze heerlijk zeeduivel saltimbocca! bon appetit!

Zeeduivel saltimbocca
Voor 4 personen

Ingredienten

-400 g zeeduivel
-2 eetl olijfolie voor bakken en braden
-12 blaadjes salie
-12 plakjes parmaham
-1 courgette, in lange repen geschaafd
-1 tomaat, zaadlijsten verwijderd en in blokjes
-50 g zwarte olijven, ontpit en gehalveerd
-1 eetl olijfolie extra vierge

1. Verwarm de oven voor op 200°C

2. Bestrijk de vis met de olijfolie voor bakken en braden en bestrooi met zout en peper.

3. Leg op elk stukje vis een blaadje salie en omwikkel met een plakje ham.

4. Leg de vispakketjes op een bakplaat en bak in 10 minuten gaar.

5. Verdeel de repen courgette over 4 borden. Leg hierop de zeeduivelpakketjes. Garneer met olijven en tomaat en besprenkel met enkele druppels olijfolie extra vierge.