Een heerlijk recept uit de Italiaanse keuken!
Het is leuk en makkelijk om te maken! Bon appetit!
Vitello farcito
Gevulde kalfsbiefstukjes
Ingredienten
-4 kalfsbiefstukjes á 150 g
-1 eetl olijfolie voor bakken en braden
-1 sjalotje, gesnipperd
-100 g champignons, in kleine blokjes
-1 eetl peterselie, gehakt
-zout en peper
-4 plakjes parmaham
-1 eetl boter
-cocktailprikkertjes
1. Verwarm de oven voor op 150°C
2. Verhit de olie en bak het sjalotje kort aan.
Voeg de champignons toe en bak even mee. Strooi er peterselie en een beetje zout over.
3. Snijd de biefstuk aan de zijkant in. Vul ze met champignonmengsel, draai er een plakje parmaham omheen en zet vast met een prikker.
4. Verhit 1 eetlepel boter in een pan en bak hierin de biefstukjes in 2 minuten rondom bruin.
5. Leg de biefstukjes in een ovenschaal en zet 5 minuten in de oven