blog placeholder

In weinig tijd een lekker verrassend gerecht? Ideaal voor studenten of gewoon als je weinig tijd/zin hebt.

Je hebt nodig:

-spekblokjes (pakje 200 gr)

-spinazie a la creme (200 gr per persoon)

-kerriesaus (zakje poeder)

-fusilli (150 gr per persoon)

 

Kook de fusilli, dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Doe de spekblokjes in een pannetje en bak ze een minuutje of 5 op laag vuur, giet het vet wat vrij komt af en doe de spinazie erbij, verwarm tot alles lekker heet is. Op het eind doe je de kerriesaus erdoorheen, roer goed en doe niet het hele zakje door de spinazie, de verrassende smaak kan ook teveel worden! Dus proef af en toe of de smaak proportioneel is. Dan kan je nog op smaak peper of zout toevoegen (persoonlijk vind ik bij dit gerecht hoe zouter hoe beter!) roer door de pasta en eet smakelijk! Als variatie kan je ook champions er doorheen doen en/of zongedroogde tomaten en om de spinazie nog lekkerder te maken kan je geraspte kaas erin laten smelten, hierdoor wordt de spinazie nog meer a la creme.