blog placeholder

Het lekkerste recept is ook vaak de simpelste, en dat is zeker het geval!

Spaghetti voor 4 personen:

Ingrediënten:

– 1 pak spaghetti

– 1 pond rundergehakt

– 1 bakje kruidenkaas

– 1 pot spaghettisaus

– 1 ui

– Champignons

– Zout

– Peper

Bereiden:

Snij de ui en de champignons in kleine stukjes en bak ze in een pan. Als de uien en champignons klaar zijn stop je het gehakt ook in de pan. Het gehakt is klaar als het goed bruin van kleur is. Als het gehakt goed bruin is giet je het vet af in de wasbak. Vervolgens voeg je de spaghettisaus toe. Breng op smaak met peper en zout.

Zet een pan water op het vuur tot het water kookt. Voeg was zout toe aan het water om ervoor te zorgen dan het water sneller kookt. Als het water kookt stop je de spaghetti erin. Spaghetti moet ongeveer 8 minuten koken.

Als de Spaghetti klaar is giet je het af met een gieter en ben je klaar om het te serveren. Als je de Spaghetti met saus op je bord hebt dan kan je er kruidenkaas overheen smeren. Als je dat even goed doormengd heb je een overheerlijk spaghetti gerecht!

Je kunt er ook voor kiezen om de kruidenkaas al door de saus er door heen te roeren voordat het geserveerd wordt. Alleen heeft de een liever meer kruidenkaas dan een ander dus daarom laat ik iedereen altijd zelf de hoeveelheid bepalen.

Smakelijk eten!