blog placeholder

Ingrediënten voor de Pesto:

75 gram verse blaadjes basillicum, geplukt

10 gram pijnboompitten

30 gram parmezaanse kaas

100 mL. olijfolie

zout

Ingrediënten bruschetta:

Sneetje maïsbrood +/- 1 cm. dik

Zongedroogde tomaten

1 verse tomaten, op plakken gesneden

5 mooie plakken mozzarella

plakjes Serranoham

rucola

knoflook-olie

draai alle ingredienten voor de pesto glad in de blender of keukenmachine.

gril het sneetje maïsbrood, zonder dat het toast word

draai wat zongedroogde tomaten glad tot een mooie tapenade

verhit de oven voor op 180 graden

smeer het brood in met wat tapenade van tomaat

leg hier breeduit wat plakjes tomaat op,

leg hier mozzarella op zodat het hele broodje word bedekt.

plaats het brood in de oven tot de mozzarella is gesmolten.

dresseer hier mooi wat plakjes serranoham op en dan ook wat rucola.

laat wat pesto uitlopen op het broodje.

besprenkel het broodje met wat knoflook-olie en bon-apetite