blog placeholder

Er zijn genoeg overheerlijke recepten te vinden voor het maken van een chocoladetaart. Maar wanneer je zin hebt in een snelle, gemakkelijke maar toch overheerlijke chocoladetaart, dan heb je zojuist de chocoladetaart van je dromen gevonden!

Ingrediënten

  • 200 g boter
  • 4 eieren 
  • 200 g pure chocola 
  • Snufje zout 
  • 200 g kristalsuiker 
  • Cacaopoeder

Bereiding

1. Verwarm de oven voor op 170 graden Celsius.

2. Doe de chocola en ook de boter in een pan en laat dit op een laag vuurtje smelten.

3. Splits de eieren.

4. Doe de suiker nu bij de dooiers en mix dit tot je een gladde en romige substantie hebt.

5. Doe een snufje zout bij de eiwitten en klop dit goed stijf.

6. Meng nu het eigeel en suiker substantie met de boter en chocola substantie.

7. Spatel nu heel voorzichtig de stijve eiwitten door het beslag heen.

8. Giet nu het beslag in een ingevette bakvorm.

9. Zet dit 30 min in de oven.

10. Strooi er nu wat cacaopoeder over heen en klaar is je snelle maar heerlijke chocoladetaart!